Elektrocentrála invertorová PM-AGR-2000IM

19 839 Kč  s DPH

POWPM1165

Elektrocentrála s výkonem 2000 W, napětím 230V /50Hz, objemem palivové nádrže 4L, napájení na 95 nebo 98 bezolovnatý benzin a rozměrem 48 x 28 x 42 cm.

Množství:

Generátor vyrábí napětí 230V (2 zásuvky) a 12V DC kabel. Elektrocentrála je perfektní řešení pro nedostatek elektřiny v terénu. Jednotku můžeme využít ve stavebnictví, v zahradě atp.

Dvojitá konverze elektřiny poskytuje čistou sinusoidu, která umožňuje použití generátorů pro spolehlivý provoz elektroniky, počítačů, elektronických měřicích přístrojů, zdravotnických zařízení, kotlů atp. Tato technologie přizpůsobuje otáčky motoru aktuálnímu zatížení agregátu. Agregát je vybaven voltmetrem a pojistkami. Jednotka má snímač hladiny oleje, který automaticky vypne motor v případě jeho příliš nízké hladiny. Ruční spouštění agregátu - pomocí lana . Když je k zařízení připojeno málo zařízení, generátor pracuje při nižších otáčkách, čímž šetří palivo a prodlužuje životnost a pracovní dobu. Když se zvýší poptávka po výkonu, zvýší se i otáčky motoru, aby dodal dostatek energie.

Gumové tlumiče velmi dobře redukují přenos vibrací z motoru do skříně generátoru. Agregát je poháněn jednoválcovým dvoutaktním motorem o výkonu 2 HP. Díky vysokému výkonu motoru si agregát udrží otáčky i při špičkovém zatížení. Generátor produkuje vysokofrekvenční střídavý proud až do 20 kHz, poté přesný měnič přeměňuje střídavý proud na stejnosměrný proud. Nakonec invertor přemění stejnosměrný proud na kvalitní střídavý proud 230 V 50 Hz ve formě čisté sinusoidy. Nádrž má přibližný ukazatel hladiny benzínu. Sítko instalované v palivové nádrži účinně zachytí pevné nečistoty, které mohou být v palivu.

 

Technické parametry:

Vyrobená elektřina: 230 V / 50 Hz a 12 V DC - 8,3 A

Výkon střídavého proudu: 2 kW

Konstantní střídavý výkon: 1,7 kW

Objem motoru: 79,7 cm³

Bezpečnostní spínač

Objem palivové nádrže: 4 l

Výkon motoru: 3,5 HP

Motor: vzduchem chlazený čtyřtaktní

Senzor tlaku oleje

Objem olejové nádrže: ~ 0,35 l

Stabilizátor napětí AVR

Průměrná spotřeba paliva: cca 400 g/kWh

Rozměry: 48 x 28 x 42 cm

Hmotnost: 23 kg

Hladina akustického výkonu Lwa: 96 dB