Hnědá zahradní sada pro 4 osoby

11 169 Kč  s DPH

MULKJFR003

Pokud rádi trávíte čas venku se svými blízkými, náš zahradní set se stolem bude hitem. Zahradní posezení poskytuje velký prostor pro různá setkání.

Množství:

Pokud rádi trávíte čas venku se svými blízkými, náš zahradní set se stolem bude hitem. Zahradní posezení poskytuje velký prostor pro různá setkání.

Set je vyroben z vysoce kvalitního materiálu - technoratanu, který se vyznačuje vysokou životností a odolností vůči povětrnostním vlivům. Pevná kovová konstrukce činí nábytek stabilním a odolným, což zaručuje odolnost po mnoho sezón. Set je perfektním doplňkem na balkón, terasu nebo relaxační prostor na zahradě. Pohovka stylově ladící s křesly je největším prvkem sestavy, svými rozměry poskytuje pohodlné sezení pro 2 osoby. Stejně jako u křesel je rám vyroben z kovových prvků, díky čemuž je stabilní a odolný a jeho maximální nosnost je 250 kg. Součástí sady je měkký pohodlný polštářek, který zajistí pohodlí při odpočinku a lze jej vyprat, pokud se zašpiní. Funkční a stylový stůl je skvělým doplňkem do zahradního prostředí. Stůl má desku z černého tvrzeného skla, takže je odolný a bezpečný při používání. I přes své malé rozměry plní stůl svou funkci výborně. Můžete si na něj položit ranní kávu, oblíbenou knihu nebo noviny, díky němu máte vše na dosah ruky.

 

Specifikace:

Barva: Hnědá

Rozměry židle: 58x59x80 cm

Rozměry pohovky: 120x58x80 cm

Rozměry stolu: 51x81x51 cm

Maximální nosnost: křeslo - 160 kg, pohovka - 250 kg

Polštáře: Polyester (180g), výplň - pěna (4 cm) - pratelné

Konstrukce nábytku: kov

Povrchová úprava nábytku: technorattan

Hmotnost kompletu: 43 kg

Nábytek odolný vůči povětrnostním vlivům

Sada obsahuje: 2 křesla a pohovku s polštáři, stůl se skleněnou deskou










  • BarvaHnědá