Zahradní cateringový stůl rozkládací 180 cm - černý

1 449 Kč  s DPH

MULHTF180

Přinášíme Vám nabídku, ve které najdete skládací cateringový stůl, vhodný pro různé příležitosti. Posezení s přáteli či rodinou, osalava či grilovačka, na vše budete mít dostatek místa. A v zimě stůl snadno složíte a odložíte.

Množství:

Pokud rádi trávíte čas venku se svými blízkými, náš cateringový stůl bude hitem. Lehká a odolná konstrukce zajišťuje správnou stabilitu a svými rozměry poskytuje prostor pro 8 osob. Skládací design vám umožní vzít si jej, kamkoli se scházíte s přáteli nebo rodinou.

Velikost stolu 180 x 70 cm zajišťuje pohodlí: ideální pro všechny druhy akcí, doma i venku. Nohy jsou zakončeny gumovými nožičkami, které chrání podlahu před poškrábáním a brání uklouznutí stolu na mokrém povrchu. V rozloženém stavu mají nohy stolu speciální kroužek, který blokuje možnost jejich složení. Nemusíte se bát, že by se konstrukce při náhodném nárazu do stolu nečekaně složila. Dodatečnou ochranu proti samovolnému složení konstrukce zajišťují speciální čepy pod deskou stolu, které uzamknou obě části desky stolu. Díky speciálnímu skládacímu systému lze stůl složit do kufru - složení trvá 20 sekund.

 

Specifikace:

Barva: černá

Rozměry stolu: 180 cm x 70 cm

Výška stolu: 74 cm

Rozměry po složení do kufru: 90cm x 70cm x 8cm

Maximální nosnost: 100 kg

Celková hmotnost: 13,5 kg

  • BarvaČerná