Zateplená psí bouda pro velkého psa XL - 113 cm x 90 cm x 89 cm

3 199 Kč  s DPH

3 599 Kč

-11%

IZODB-XL

Pohodlí, bezpečnost a pohoda našich čtyřnohých přátel. V zimě zahřeje a v létě ochladí! Dopřejte svému mazlíčkovi dokonalé útočiště. Váš pes si zaslouží to nejlepší!

Množství:

Jako milovníci a majitelé psů dokonale chápeme, jak důležité je pohodlí, bezpečnost a pohoda našich čtyřnohých přátel. Kotce jsou PLNĚ IZOLOVANÉ od střechy až po podlahu, splňující nejvyšší standardy pro jedinečné místo odpočinku pro naše mazlíčky. Prémiová izolace od střechy, přes stěny až po podlahu. Díky tomu bude váš pes v pohodlí za každého počasí. V zimě zahřeje a v létě ochladí!

 

Dopřejte svému mazlíčkovi dokonalé útočiště. Váš pes si zaslouží to nejlepší!

 

Stěny: uvnitř hladká HDF deska Polystyrenová izolace 2 cm (platí pro zadní stěnu a dvě boční stěny, střechu a podlahu, přední stěna není zateplená) vnější, tloušťka dřeva 17 mm, tloušťka celé stěny je do 40 mm. Každá bouda je u vchodu vybavena praktickým pantem. Dodává nejen estetický vzhled, ale především plní důležitou ochrannou funkci. Chrání před větrem a deštěm a udržuje teplo uvnitř a zároveň poskytuje vašemu psovi pocit soukromí a klidu.

 

Bezproblémová montáž během několika minut. Psí bouda je dodávána jako smontované stěny. Montáž je tak jednoduchá, že ji hravě zvládne i člověk bez zkušeností.

Nabízíme na výběr ze 6 barev. 

Bouda se snadno montuje, má předvrtané otvory. Sada obsahuje všechny šrouby potřebné k sešroubování Boudy. Rychlá montáž, cca 5-10 minut. Potřebný nátěr (součástí balení je sada na impregnaci a impregnace).

 

Specifikace:

Vnější rozměry:

Délka - 113 cm

Šířka - 90 cm

Vnitřní rozměry:

Výška - 65 cm

Délka - 98 cm

Šířka - 65 cm

Vstupní rozměry:

Výška - 43 cm

Šířka - 40 cm

Balíček obsahuje:

4 skládané stěny - podlaha - střecha - PVC závěs - 4 ukončovací lišty

všechny potřebné montážní prvky (nutný pohyb)

impregnace dle vlastního výběru ( k natírání )

XL bouda je ideální pro velkého psa.