Sportovní dětské auto na baterie

4 220 Kč  s DPH

GORG378

Vozidlo na baterie, které poskytne vašemu dítěti nezapomenutelnou radost a zábavu. 

Množství:

OPRAVDOVÝ POKLAD pro každého malého milovníka čtyřkolek. Vozidlo na baterie, které poskytne vašemu dítěti nezapomenutelnou radost a zábavu. Vůz je navržen do nejmenších detailů jako jsou: přední a zadní světla, klakson, plynový pedál, hlavice řadicí páky atd. Zajímavým řešením je rozsáhlý hudební panel. Každé dveře v autě se otevírají, což usnadňuje nastupování a vystupování z vozu a podporuje nezávislost. Pro maximální bezpečnost jsou dveře vybaveny zámkem. Během jízdy můžete zamknout dveře, aby bylo dítě v naprostém bezpečí. Důležité je, že auto má také otevírací kufr, kam si malý šofér může schovat své poklady.

Obrovskou výhodou vozu je funkce pomalého rozjezdu. To znamená, že když chce malý řidič rozjet, auto necuká, ale jede velmi hladce a pomalu, aby bylo zajištěno maximální pohodlí pro dítě. Auto je vyrobeno z velmi kvalitních materiálů. Naše auto ve sportovním stylu vypadá opravdu skvěle a smysl pro detail je vidět na první pohled.


Specifikace:

Baterie: ano

Síťová nabíječka: ano

Převodovka: 4 rychlostní stupně - přední (pomalá, rychlá, nejrychlejší) a zadní (konstantní rychlost)

Barva: žlutá

Rozměry: 30 × 52 × 108 cm

Světla: ano

Otevírací dveře: ano

Dálkové ovládání: ano

USB a AUX hudební panel: ano

Vestavěná hudba: ano

Pomalý rozjezd: auto při rozjezdu neškube a jede plynule

Výsuvná rukojeť pro tažení vozu

 

Před prvním použitím auta s dálkovým ovládáním je potřeba dálkový ovladač s autem naprogramovat. Při vypnutém vozidle podržte současně tlačítka se šipkami FRONT a REAR na levé straně dálkového ovladače, poté nastartujte vozidlo přidržením tlačítek a po cca 3-4 sekundách dálkové ovládání uvolněte. Dálkové ovládání by již mělo být zakódováno.



  • BarvaŽlutá

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.