Pohodlné herní křeslo v červené barvě G265-RED

2 070 Kč  s DPH

3 109 Kč

-33%

GORG265-RED

Odpočinek, relax a pohodlí. To vše si můžete užívat díky kvalitnímu křeslu z naší nabídky. Křeslo je nejlepším řešením pro lidi, kteří ocení pohodlí spojené se stylovým designem.

Množství:

Moderní design a pohodlí dokonale vystihují herní křeslo. Je ideální pro milovníky počítačových her i pro lidi, kteří tráví mnoho hodin u počítače. Díky speciálnímu profilu je sezení v křesle mimořádně pohodlné. Herní židle poskytuje dokonalé přizpůsobení tělu a tím i pohodlí při používání. Herní křeslo se postará nejen o vaše pohodlí, ale také o vaši páteř. Bezesporu bude perfektním dárkem pro každého znalce počítačových her.

Křeslo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Povrch je hladký a příjemný na dotek a snadno se čistí. Židle je vyrobena esteticky s důrazem na každý detail. Bederní polštář má masážní funkci, která vám umožní relaxovat v práci nebo ve volném čase. Křeslo má možnost nastavení výšky sedáku a sklonu opěradla. Přizpůsobí se výšce každého člověka. Naklápění židle nám umožňuje upravit polohu těla při hraní, práci na počítači nebo relaxaci při sledování filmu.

 

Specifikace:

Barva: černá, červená

Materiál: kov + EPE pěna + ekokůže

Kola: plast

Maximální nosnost: 120 kg

Rozměry: 24 × 60 × 84 cm

Minimální výška sedáku: 66 cm

Maximální výška sedáku: 76 cm

Šířka sedáku: 53 cm

Hloubka sedu: 47

Dva polštáře - pod hlavu a záda

Tvarované područky

Masážní funkce

5hvězdičková základna




  • BarvaČervená