Fóliovník na balkon 30 x 58 x 124 cm

1 509 Kč  s DPH

ALLZF13442155915

Skleník je vybaven třemi policemi, které vám umožní efektivně využít prostor a pěstovat více rostlin. Ideální místo pro pěstování zeleniny a ovoce. Díky optimálním podmínkám, které poskytuje, budou vaše rostliny růst rychleji a produkovat bohatou úrodu.

Množství:

Kompletní malý fóliový zahradní truhlík dokonale ochrání vaše rostliny a plodiny před počasím a nezvanými škůdci. Zahradní tunel se vyznačuje odolnou a stabilní konstrukcí, takže je vhodný pro opakované použití. Po sezóně se velmi snadno složí a při skladování zabere málo místa.

Představujeme náš vysoce kvalitní skleník s PVC fólií, ideální pro zahradníky. Skleník je ideálním řešením pro lidi, kteří chtějí své rostliny pěstovat v teplejším prostředí bez ohledu na povětrnostní podmínky. PVC fólie o tloušťce 0,24 mm účinně chrání rostliny před chladem a větrem, což vám umožní zvýšit vaši sklizeň a získat zdravější a chutnější ovoce a zeleninu.

Skleník je vybaven třemi policemi, což vám umožní efektivně využít prostor a pěstovat více rostlin. Ideální místo pro pěstování zeleniny a ovoce. Díky optimálním podmínkám, které poskytuje, vaše rostliny porostou rychleji a přinesou bohatou úrodu.

 

Skleník nabízí:

ochranu před slunečním zářením

rychlejší růst plodin

čerstvé ovoce a zelenina

tepelná ochrana uvnitř

dostatečná vlhkost pro plodiny

příznivé mikroklima pro rostliny

 

Specifikace:

Barva: Transparentní

Materiál: Plast

Výška: 124 cm

Šířka: 58 cm

Hloubka: 30 cm

Ideální na zahradu, balkón, terasu

Vyrobeno z vícevrstvé PE fólie na kovovém rámu



 





  • BarvaBílá