Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu o výkonu 28W PM-NPO difuzor

999 Kč  s DPH

POWPM1072

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu o výkonu 28 W, vstupním napětím 230 V/50 Hz, objemem nádrže 7,5 l, výškou 63 cm, maximální kapacitou 280 ml/h, a hmotností 2,5 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Zvlhčovače vzduchu

Tento zvlhčovač využívá technologii ultrazvukových vln, přeměňuje čistou vodu na chladnou a osvěžující páru a nevyžaduje žádné další chemikálie ani elektrický ohřívač. Vodní pára sráží pyl, prach a jiné nečistoty ovzduší hromadící se v místnosti. Zařízení spotřebovává málo elektřiny a nevytváří teplo. Díky zabudovanému ionizátoru přístroj eliminuje elektrostatické náboje a osvěžuje vzduch. Výhodou zvlhčovače je jeho vysoká účinnost při nízké spotřebě energie a tichém provozu. Ovládá se velmi jednoduše, má panel s podsvíceným displejem.

 

  • Ultrazvuk - Pára generovaná pomocí zvukových vln je obohacena o oxidové minerály a nanooxidy; Na rozdíl od parních zvlhčovačů nevytváří páru, která může být v důsledku vysoké teploty nebezpečná a zvyšuje teplotu v místnosti. Ovládání intenzity odfukování - 4 stupně.
  • Ionizátor – redukuje ionty, které jsou pro nás škodlivé tím, že produkuje negativní ionty – veškeré znečištění padá na substrát, místo aby putovalo do našich plic.
  • Časový programátor s dálkovým ovládáním - komfort používání přístroje zajišťuje možnost nastavení doby provozu, po které se zvlhčovač sám vypne.
  • Podsvícený LCD displej - na přední straně zvlhčovače je dobře čitelný LCD displej s informacemi o jeho provozním režimu; Zařízení má také zabudovaný vlhkoměr, který umožňuje neustálou kontrolu úrovně vlhkosti v místnosti.
 

Výhodou zvlhčovače je jeho vysoká účinnost při nízké spotřebě energie a tichém provozu. Ovládá se velmi jednoduše, má panel s podsvíceným displejem. Produkuje studenou páru – nehrozí nebezpečí popálení. Nejnovější model zvlhčovače byl navržen tak, aby nevyžadoval výměnu žádných filtrů. Když se zašpiní, stačí jej vyčistit a případně odvápnit. Díky aroma difuzéru si aromaterapii můžete dopřát iu vás doma. Zařízení funguje jako zvlhčovač vzduchu, ale přidáním vonných olejů můžete dosáhnout, aby v místnosti dominovaly vaše oblíbené aroma.

 

Technické parametry:

Vstupní napětí: 230 V / 50 Hz

Výkon: 28 W

Napájení: 230V

Objem nádrže: 7,5 l

Maximální kapacita: 280 [ml/h]

Displej: LCD lze vypnout

Dálkové ovládání: ano

Časovač: ano

Nastavení síly páry: ano

Hygrostat: ano

Vlhkoměr: ano

Hmotnost: 2,5 kg

Výška: 63 cm

Šířka: 23 cm

Materiál: Plast

Délka napájecího kabelu: 120 cm

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.