Nálepka na zeď pro děti dinosauři ve vláčku

615 Kč  s DPH

KMS41688

Vaše děti nemusí své sny jen snít. Vytvořit okouzlující dětský pokoj pomocí nálepek je snadné. Nálepky na zeď neznají omezení. Na své si přijdou roztomilé princezny, milovníci zvířátek či malí dobrodruzi.

Množství:

Samolepky na zeď jsou originálním řešením pro doladění vašeho interiéru do posledního detailu. Umíte je použít v každém pokoji vaší domácnosti ať už je to ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj, ale i kuchyň a chodba. V nabídce je dostupných mnoho možností a designů nálepek v různých barvách, motivech a rozměrech. Vytvořte si jedinečný a originální domov pomocí nálepek, které se snadno aplikují.

Dětský pokoj má velký význam při formování identity dítěte a ovlivňuje mnoho faktorů. Mezi důležité pobídky, ze kterého dítě získává informace je i zrak. Dětská nálepka je ideálním řešením pro dotvoření dokonalého prostředí pro vaše dítě. Díky širokému výběru různých motivů nebudete mít problém vytvořit zajímavý dětský pokoj pro kluky i holky. Vyberte si tu správnou nálepku, která vytvoří pro vaše dítě kouzelné prostředí, ve kterém se bude cítit jako ve vlastním království.

 

Specifikace:

Potištěno inkousty bezpečnými pro děti

Vytištěno na kvalitní matné fólii

Obrysový řez

Samolepící - mají lepicí vrstvu

Velmi živé a zářivé barvy

Odolné vůči povětrnostním vlivům

Při lepení nezapomeňte, že povrch by měl být hladký a čistý