Závěsné křeslo BAHAMA

7 056 Kč  s DPH

TTFW1

Závěsné křeslo představuje spojení pohodlí a jedinečného, přímo až nápaditého designu, který dokonale vynikne v exteriéru, ale i interiéru. Zahradní lehátka a židle působí oproti závěsnému houpacímu křeslu obyčejně, takže pokud chcete svou terasu nebo dvůr oživit o nový doplněk, který maximálně využijete během relaxu, tak již více hledat nemusíte.


Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Závěsné křeslo

Představujeme Vám komfortní, moderní a nadčasové závěsné křeslo, které je ideálním místem pro strávení příjemných chvil vytouženého relaxu. Svou terasu, balkon nebo zahradu můžete doplnit o toto maximálně pohodlné houpací křeslo, které díky svému vzhledu připomínajícímu ptačí hnízdo dokonale zapadne do exteriéru. Své využití najde i v obývacím pokoji nebo ložnici, takže radost z příjemného kolísání si nemusíte odepřít ani v zimě.


Závěsné houpací křeslo je vystlané měkkými polštáři, které spolu s košem vytvářejí harmonický celek a poskytnou očekávaný komfort. Užít si ho naplno můžete během volných chvil s kávou nebo knihou v ruce nebo jen tak, přirozeně, se nechat ukolébat a odreagovat se s pohledem upřeným na krásy okolí. Nejen vy, ale i děti a přátelé ocení nový kousek, který budou s radostí během své návštěvy využívat.

 

Výška sedáku: 120 cm
Šířka sedáku: 105 cm
Hloubka sedáku: 85 cm

 

Materiál: ocel, technoratan
Technoratan je materiál, který je odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám.
Ocelový rám zaručuje bezpečnost při používání.

 

Křeslo se skládá ze 2 částí, které se dají sešroubovat, což umožňuje rychlé složení i rozložení produktu. Po sezoně ho můžete jednoduše složit a odložit v garáži nebo v jiném odkládacím prostoru.
POZOR !! Křeslo se prodává BEZ STOJANU !!!


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaBéžová
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.