Benzínový provzdušňovač a vertikutátor PM-AWS-65 o výkonu 6,5 HP

8 059 Kč  s DPH

13 599 Kč

-41%

POWPM0396

Benzínový provzdušňovač / vertikutátor se čtyřtaktním motorem o výkonu 4,8 kW/6,5 HP, objemem motoru 196 cm3, pracovní šířkou 380 mm, objemem koše 40 L a hmotností 35 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Vertikutátory

Benzínový provzdušňovač/vertikutátor Powermat PM-AWS-65 je poháněn spalovacím motorem o výkonu 6,5 HP, který zajišťuje správnou efektivitu práce. Kvalitní vertikulátor zajišťuje prořezávání trávníku a odstranění starého trávníku, čímž přispívá k lepšímu přísunu vzduchu, vody a živin. To má pozitivní vliv na vývoj kořenového systému rostlin. Díky vertikulátoru dochází k hlubokému propichování trávníku hroty, překypření a provzdušnění půdy. Vlivem provzdušňování trávové kořínky sílí a trávník se vyrovnává. Toto ošetření výrazně urychluje regeneraci trávníku po zimě. Přístroj také pomáhá odstraňovat plísně, stejně jako mechy a plevel tím, že ničí jejich zakořenění.

Opláštění koše je vyrobeno z odolného materiálu vůči povětrnostním vlivům a působení rostlinných enzymů. Koš o objemu až 40 L je odolný i vůči deformaci díky použití ocelového rámu pokrytého antikorozním nátěrem. Zařízení je vybaveno velmi odolným a snadno použitelným systémem uchycení koše. Pracovní hloubku vertikutátoru a provzdušňovače lze nastavit v osmi polohách. Při používání vertikulátoru je důležité kontrolovat správnou pracovní polohu, aby vertikutační nože a provzdušňovací pružiny trávníku nepoškodily kořeny trávy. Kolečka s ložisky snižují valivý odpor. Ložiska se neopotřebovávají tak jako kluzná ložiska, což zajišťuje dlouhý a spolehlivý provoz. V provzdušňovači byl použit oblíbený a spolehlivý motor GX200 o objemu 195 cm3 a výkonu 6,5 HP.

 

Technické parametry:

Model: PM-AWS-65

Model motoru: GX200

Typ motoru : 4-takt

Druh paliva: 95 Pb bezolovnatý benzin

Výkon motoru: 4,8 kW / 6,5 HP

Otáčky motoru: 3600 ot./min

Objem: 196 cm3

Pracovní hloubka perlátoru: - 8mm, + 14mm

Pracovní hloubka vertikutátoru: -12mm, + 10mm

Pracovní šířka: 380 mm

Objem palivové nádrže: 3,6 l

Objem olejové nádrže: 0,6 l

Objem koše: 40 L

Pouzdro : Kov

Hmotnost: 35 kg

Typ startéru: Manuální

  • BarvaOranžová

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.