Akumulátorová úhlová bruska 125mm PM-CAG-18V

4 199 Kč  s DPH

5 490 Kč

-24%

POWPM0584

Akumulátorová úhlová bruska s maximálním průměrem kotouče 125 mm, napětím 18V, otáčkami 8 500 ot./min a hmotností 2,5 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Úhlové brusky

Baterii lze použít v jiných kompatibilních bateriových zařízeních Powermat s držákem F18+. Díky použití velkých neodymových magnetů má motor zvýšený výkon a prodlouženou práci na jedno nabití baterie při zmenšení celkových rozměrů zařízení. Bezuhlíkový motor nemá žádné třecí prvky ve formě kartáčů, které se opotřebovávají nebo mohou být poškozeny. Tento typ motoru je prakticky bezporuchový a energeticky úsporný. Vysoká rychlost 8 500 otáček za minutu umožňuje efektivní provoz na místech, kde není napájení z elektrické sítě.

Malé rozměry přístroje usnadňují práci na těžko dostupných místech. Výborně padne do ruky, díky oboustranně nasaditelné rukojeti, která zvyšuje stabilitu přístroje při provozu. Štít lze snadno otáčet bez nářadí. Stačí povolit přezku, nastavit polohu krytu a přezku opět zajistit. Bruska je potažena gumou, která chrání přístroj před mechanickým poškozením a zvyšuje pevnost úchopu a snižuje riziko vyklouznutí z ruky. Dodatečné přívody vzduchu zajišťují dobré chlazení motoru při nepřetržité práci pod zátěží. Dojde-li k zablokování stínění při zapnutí zařízení, elektronický systém automaticky zjistí přetížení motoru a odpojí napájení motoru, aby nedošlo k poškození vinutí. Nabíječka má funkci fast charge, díky tomu lze baterii plně nabít za cca 2 hodiny.

 

Součást balení:

  • Aku bruska PM-CAG-18V
  • 2x 18V 3Ah baterie (F18 + P3.0)
  • Klíč ke štítu
  • Klika
  • Quick Charge F18 + nástěnná nabíječka
  • Transportní kufřík
  • Návod k použití

 

Technické parametry:

Model: PM-CAG-18V

Jmenovité napětí: 18V

Typ motoru: Bezkartáčový

Jmenovité otáčky: 8 500 ot./min

Maximální průměr kotouče: 125 mm

Závit vřetena: M14

Hmotnost s baterií: 2,5 kg

Kapacita baterie: 3,0 Ah

Typ baterie: Li-Ion (F18 + montážní typ)

Maximální doba nabíjení: 2h

Nabíječka: Quick Charge 2A

  • BarvaŽlutá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.