Prošívané oboustranné přehozy tmavě šedé barvy 200 x 220 cm

845 Kč  s DPH

TUTNAZ-04521

Uvažujete jak si vynoviť vaši ložnici za pár sekund bez zbytečně nákladných investic? Potřebujete rychle zakrýt vaši postel pro případ že přijde návštěva? Zde je řešení.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Tmavé přehozy na postel

\"\"

Přinášíme Vám moderní přehoz na postel, který oproti běžným přehozem má tu výhodu, že je oboustranný, takže máte hned dva přehozy v jednom. Každá strana je jiné barvy, tak jak je to znázorněno na obrázku. Pokud uvažujete o dekorativní přikrývce do vaší ložnice, už více nemusíte hledat. Odteď už bude vaše postel vždy elegantně ustlaná.

 

Tyto přehozy se vyznačují velmi vysokou kvalitou materiálu a precizním provedením. Materiály které se používají při výrobě jsou odborně vybírány a hlavně dlouhodobě testovány v praxi. Nemusíte se bát, že se Vám přehoz po krátké době používání zožmolkuje nebo opotřebí. Tato elegantní přehoz je velmi příjemná na dotek, takže není vyloučeno že se vám podaří usnout, aniž byste ji museli dávat dolů z postele. Tento přehoz vám poslouží jako přehoz, která jednoduše vynoviť vaši ložnici.

 

K přehozem je možné si dokoupit polštáře které najdete na našem obchodě. Kromě polštářů vám nabízíme i hotové elegantní závěsy, teplé a tlusté deky a povlečení, takže si můžete jednoduše vynoviť váš domov. Nebudete potřebovat ani bytového designéra. Sami si jednoduše sladíte vás domů do barev podle sebe. Nabízíme vám přehozy na jednolůžko i na dvojlůžko. Každý přehoz je zabalen v plastovém obalu, takže jej můžete snadno skladovat, přenášet. Tímto se kromě estetického prohozu stává tato přikrývka i praktickou. Nebo pokud uvažujete o vhodném dárku ... máte ho před sebou. Už žádné stresy z nečekané návštěvy. Jednoduše za pár sekund máte ustláno. Kouzelná přehoz je hned na svém místě.

 

\"\"

šířka 200 cm x délka 220 cm

 

\"\"

100% polyester

 

\"\"

Tolerance rozměrů + / - 3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.