Elektrický vyžínač s výkonem 800W PM-PKE-800C

745 Kč  s DPH

999 Kč

-25%

POWPM0967

Elektrický vyžínač o výkonu 800W, s maximálními otáčkami 11 000 ot./min. / min, záběr sečení 230 mm, průměr struny: 1,2 mm, o hmotnosti pouhých 1,65 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Strunové sekačky

Elektrický vyžínač od výrobce Powermat skvělé poslouží jako praktický doplněk standardních sekaček na trávu při péči o Vaši zahradu . Díky jeho nízké hmotnosti a praktičnosti umožnuje posekat trávu i na těch nejméně dostupných místech kde je použití klasické sekačky prakticky nemožné jako je například pod živým plotem, kolem stromů a keřů, mezi květinovými záhony nebo na chodníku. Elektrický vyžínač také skvělé poslouží při úpravách trávníku vyžadující vysokou přesnost a preciznost . Jeho velkou výhodou je hlavně jednoduchost manévrování.


Optimální ovládání vyžínače v každé situaci zaručí ovládací prvky umístěné na ergonomické, obouruční rukojeti. Elektrický vyžínač o pracovním průměru 230 mm je skvělým řešením při dokončovacích pracích kolem stromů, zahradních chodníků, ploch podél zdí nebo pod zahradními lavičkami. Skvělé poslouží také k vyhlazování okrajů trávníku. Vyžínač disponuje výkonným elektromotorem s vinutím o výkonu až 800 W který vyniká svojí spolehlivostí, odolností a stabilitou provozu. Vysoký výkon umožnuje různé způsoby použití i na svazích. Velkou výhodou je i jednoduchý způsob startování , stačí zapojit napájecí kabel, stisknout tlačítko „START“ a můžete začít pracovat. Součástí sady je kromě samotného vyžínače i vyžínací hlava a návod k použití.

 

Technické parametry:

Napájení : 230 V / 50 Hz

Maximální výkon : 800 W

Maximální otáčky : 11 000 [ot./min]

Záběr sečení : 230 mm

Průměr struny : 1,2 mm

Hladina akustického tlaku lpa K = 3dB(A): 78,1 dB(A)

Hladina akustického výkonu Lwa K = 3dB(A): 90,4 dB(A)

Garantovaná hladina akustického výkonu Lwa : 96 dB (A)

Úroveň vibrací K = 1,5 m/s²: 4,37 m/s²

Třída ochrany : II

Hmotnost : 1,65 kg

Délka zařízení : 100 cm


Klíčové vlastnosti vyžínače:

  • Jednoduchost manévrování
  • Nízká hmotnost jen 1,65 kg
  • Umožnuje posekat trávu na těch nejméně dostupných místech
  • Ergonomická zpracovaná rukojeť
  • Spolehlivý motor o výkonu až 800 W
  • BarvaŽlutá