Kvalitní herní stůl HERO 8.0 černé barvy

4 919 Kč  s DPH

5 979 Kč

-18%

HUZHERO-8-0-BLACK

Kancelářský stůl je neodmyslitelnou součástí pracovných, obývacích či studentských pokojů. Náš herní stůl je oproti klasickému psacímu stolu vybaven mnoha doplňky, které ocení každý hráč. Vyberte si dle vlastních požadavků ten nejvhodnější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolky

Stůl Hero 8.0 je ideální pro všechny činnosti, při kterých trávíme spoustu času. Díky výškovému nastavení desky stolu u stolu můžete pracovat ve stoje i vsedě. Pracovat dlouhou dobu, studovat spoustu hodin nebo hrát počítačové hry, každá z těchto činností je pohodlnější, pokud je náš stůl ergonomický a změna polohy vyžaduje jen jedno tlačítko.

 

Pokud hledáte kvalitu za skvělou cenu jednoznačně doporučujeme HERO 8.0!

Pohodlné sezení nebo natažení zad? Nemusíte si vybírat, Hero 8.0 je psací stůl, u kterého pohodlně zaujmete jakoukoli pozici. Výška stolové desky se reguluje pohodlným ovládacím panelem. Vrchní deska elektrického stolu je pokryta speciálním nátěrem, který imituje uhlíková vlákna. Jedná se o praktické řešení, které nejen zvyšuje odolnost samotné desky stolu, ale usnadňuje také její udržování v čistotě. Carbon Flex chrání před nečistotami a škrábanci a zároveň skvěle vypadá a dodává stolu herní charakter.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Hero 8.0

Konstrukce: elektrická, zesílená

Ovládání: intuitivní ovládací panel

Vrchní výška: min 75 cm-max. 115 cm

Deska stolu: 120 cm x 60 cm

Nosnost stolu: do 80 kg

Tloušťka desky stolu: 1,8 cm

Nohy: nastavitelné

  • BarvaČerná