Prostorný rohový stůl HERO 6.0 v bílé barvě

2 859 Kč  s DPH

3 059 Kč

-7%

HUZHERO-6-0-WHITE

Kancelářský stůl je neodmyslitelnou součástí pracovných, obývacích či studentských pokojů. Náš herní stůl je oproti klasickému psacímu stolu vybaven mnoha doplňky, které ocení každý hráč. Vyberte si dle vlastních požadavků ten nejvhodnější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolky

Rozumné využití prostoru je klíčové při zařizování každého interiéru. Herní stůl Hero 6.0 je díky vrchní části ve tvaru L nejen praktický, ale především nastavitelný. Ne náhodou má pracovní deska charakteristický tvar „L“. Dobře promyšlený design zvětšuje spoustu prostoru, který můžeme využít při práci nebo studiu. Díky tomu je vše vždy po ruce.


Čím si Vás herní stůl HERO 6.0 získá?

Rozumné využití prostoru je klíčové při zařizování každého interiéru. Nábytek je však málokdy navržen tak, aby co nejlépe využil prostor. Hero 6.0 je díky vrchní části ve tvaru L nejen praktický, ale především nastavitelný. V závislosti na vašich preferencích lze psací stůl sestavit dvěma způsoby: se širším nástavcem vlevo nebo vpravo.

 

Stolová deska ve tvaru L vám umožní pohodlně uspořádat jakoukoli pracovní a zábavnou stanici. Hodně místa vždy po ruce? Všechna zařízení ve správných pozicích? Ne náhodou se hitem posledních měsíců staly rohové psací stoly. Je to jednoduše praktické a pohodlné řešení. Deska stolu je pokryta speciálním povlakem podobným uhlíku. Jedná se o mimořádně praktické řešení, stolová deska je odolná vůči poškrábání a nečistotám a zároveň skvěle vypadá. Stolová deska o tloušťce 15 mm, vyrobená z odolné desky, zaručuje stabilitu i při velmi vysokém tlaku.

 

Specifikace:

Výrobce : Huzaro

Model: Hero 6.0 White

Konstrukce: Rohová

Stolová deska: 147 × 112 cm

Tloušťka desky stolu: 15 mm

Zesílený rám

Nohy: Nastavitelné


  • BarvaBílá