Praktický bílý herní stůl HERO 1.8 s růžovou konstrukcí

1 929 Kč  s DPH

2 499 Kč

-23%

HUZHERO-1-8-PINK

Kancelářský stůl je neodmyslitelnou součástí pracovných, obývacích či studentských pokojů. Náš herní stůl je oproti klasickému psacímu stolu vybaven mnoha doplňky, které ocení každý hráč. Vyberte si dle vlastních požadavků ten nejvhodnější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolky

Hero 1.8 je herní stůl, který dokonale zapadne do malého prostoru. Je praktický k použití, ale s herním charakterem a jedinečným designem. Kombinace výrazné barvy nohou s odolnou stolovou deskou, která je navzdory svým kompaktním rozměrům velmi prostorná a vejdou se na ni všechny potřebné věci.

 

Jaké jsou výhody herního stolu Hero 1.8?

Vrchní deska herního stolu vyrobená z odolné MDF je pokryta kvalitním černým matným laminátem, díky čemuž je stůl odolný, praktický a skvěle vypadá. Bez problémů snese zátěž každodenního používání. Rám stolu je vyroben z oceli, která odolá velké zátěži. Kovová konstrukce zaručuje dlouhodobou odolnost a stabilitu stolu.

Huzaro Hero 1.8 má dva otvory pro uspořádání kabelů. Vstupy jsou namontovány symetricky na obou stranách stolu, díky čemuž bude váš herní stůl bez ohledu na instalaci vždy působit uspořádaně. Součástí je také pohodlný a praktický držák na sluchátka a držák na nápoje.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Hero 1.8

Deska stolu: 100 cm x 60 cm

Tloušťka desky stolu: 15 mm

Výška od podlahy po vrch: 70 cm

Zesílená konstrukce

Držáky: na sluchátka, na nápoje

Nohy: nastavitelné

  • BarvaBílá