Herní stůl HERO 2.5 s RGB LED osvětlením

3 499 Kč  s DPH

3 719 Kč

-6%

HUZHERO-2-5-RGB

Kancelářský stůl je neodmyslitelnou součástí pracovných, obývacích či studentských pokojů. Náš herní stůl je oproti klasickému psacímu stolu vybaven mnoha doplňky, které ocení každý hráč. Vyberte si dle vlastních požadavků ten nejvhodnější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolky

Odolný, praktický, funkční – to je herní stůl Hero 2,5 RGB! To je ovšem jen polovina výhod. Herní design, povrchová úprava z uhlíkových vláken a RGB LED osvětlení. Tyto vlastnosti Hero 2.5 RGB jsou poutavé a dělají produkt výjimečným. Funkčnost a herní wow efekt jsou zárukou spokojenosti.

 

Vysoká kvalita a propracovaný design s osvětlením? Tuto kombinaci jednoznačně splňuje model Hero 2,5 RGB!

RGB LED pásky na okrajích desky stolu dodávají stolu úžasný herní charakter. Osvětlení je ovládáno pohodlným dálkovým ovladačem, který umožňuje výběr barev a speciálních RGB efektů. Deska stolu je pokryta speciálním povlakem Carbon Flex podobným uhlíku. Jedná se o mimořádně praktické řešení, stolová deska je odolná vůči poškrábání a nečistotám a zároveň skvěle vypadá. Deska o tloušťce 25 mm, vyrobená z odolné MDF desky, zajistí odolnost a stabilitu i při velmi vysokém tlaku.

Držáky na sluchátka a nápoje zabezpečují plocha stolu organizovanou a zvyšují bezpečnost zařízení. Držák na sluchátka vám umožní mít sluchátka vždy na dosah. Stůl má dva otvory pro uspořádání kabelů. Vstupy jsou namontovány na obou stranách stolu.

 

Specifkace:

Výrobce: Huzaro

Model: Hero 2.5 RGB

Konstrukce: ocelová

Osvětlení: RGB LED

Deska stolu: 120 cm x 60 cm

Tloušťka desky stolu: 25 mm

Výška od podlahy po vrch: 75 cm

Držáky: na sluchátka, na nápoje

Nohy: Nastavitelné, zesílené

  • BarvaČerná