Špičkový elektrický výškově nastavitelný herní stůl HERO 8.5

6 990 Kč  s DPH

8 199 Kč

-15%

HUZHERO-8-5

Kancelářský stůl je neodmyslitelnou součástí pracovných, obývacích či studentských pokojů. Náš herní stůl je oproti klasickému psacímu stolu vybaven mnoha doplňky, které ocení každý hráč. Vyberte si dle vlastních požadavků ten nejvhodnější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolky

Hero 8.5 je ideální pro všechny činnosti, při kterých trávíme spoustu času. Dlouhé hraní, dlouhé učení nebo práce na plný úvazek – každá z těchto činností je výhodnější, když je náš prostor ergonomický a změna polohy vyžaduje jen jedno tlačítko. Pohodlné sezení nebo natažení zad? Nemusíte si vybírat, Hero 8.5 je psací stůl, u kterého pohodlně zaujmete jakoukoli pozici. Skvěle hodí jak do dětského pokoje, tak do kanceláře.

 

Herní stůl HERO 8.5 je výjimečný! Čím?

Stůl Hero 8.5 je vybaven moderním ovládacím panelem s modulem připomenutí změny pracovní polohy za stolem. Vyberte si 1 ze 3 možností (30 minut, 45 minut nebo 60 minut) a stůl vám v zájmu vašeho zdraví připomene, abyste změnili polohu za stolem ke stání nebo sezení. Výška stolové desky se reguluje pohodlným ovládacím panelem. Díky možnosti paměti se můžete jednoduše vrátit k dříve nakonfigurovaným oblíbeným nastavením stolu - pro polohy v sedě a ve stoje. Panel je umístěn na ergonomickém místě, které je vždy po ruce. LED displej zobrazuje aktuální výšku stolu s přesností na 1 cm. Špičkový motor zajišťuje plynulý pohyb i naložené (celková hmotnost až 80 kg) desky stolu.

Deska stolu je vyrobena z odolné MDF desky a pokryta speciálním povlakem podobným uhlíku. S tloušťkou 15 mm zajistí odolnost a stabilitu. Stůl má dva otvory pro uspořádání kabelů. Vstupy jsou namontovány na obou stranách stolu, díky čemuž bude váš stůl bez ohledu na instalaci působit uspořádaně. Součástí je také pohodlný a praktický držák na sluchátka a držák na nápoje.

 

Specifikace

Výrobce: Huzaro

Model: Hero 8.5

Konstrukce: elektrická, hliníková

Ovládání: LED ovládací panel

Výška desky stolu : min 74 cm - Max. 119 cm

Deska stolu: 140 cm x 60 cm

Nosnost stolu: do 80 kg

Tloušťka desky stolu: 1,5 cm

Držáky: na sluchátka, na nápoje

Nohy: nastavitelné