Prostorný rohový stůl HERO 6.3 v černé barvě

3 499 Kč  s DPH

4 109 Kč

-15%

HUZHERO-6-3-BLACK

Kancelářský stůl je neodmyslitelnou součástí pracovných, obývacích či studentských pokojů. Náš herní stůl je oproti klasickému psacímu stolu vybaven mnoha doplňky, které ocení každý hráč. Vyberte si dle vlastních požadavků ten nejvhodnější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolky

Rozumné využití prostoru je klíčové při zařizování každého interiéru. Herní stůl Hero 6.3 je díky vrchní části ve tvaru L nejen praktický, ale především nastavitelný. Ne náhodou má pracovní deska charakteristický tvar „L“. Dobře promyšlený design zvětšuje spoustu prostoru, který můžeme využít při práci nebo studiu. Díky tomu je všechno vždy po ruce.

 

Čím si Vás herní stůl HERO 6.3 získá?

Pracovní deska s carbon flex povrchem je nezničitelná! Deska stolu je pokryta speciálním povlakem podobným uhlíku. Povrch stolu je tak odolný vůči poškrábání a nečistotám a zároveň skvěle vypadá. Stolová deska o tloušťce 15 mm, vyrobená z odolné HDF PVC desky, zajistí odolnost a stabilitu i při velmi vysokém tlaku. V závislosti na vašich preferencích lze psací stůl sestavit dvěma způsoby: se širším nástavcem vlevo nebo vpravo. Celý proces je velmi jednoduchý.

Stůl má strategicky umístěný vstup pro uspořádání kabelů. Součástí je také pohodlný a praktický držák na sluchátka a držák na nápoje. Oba je možné sklopit pod stůl, pokud je momentálně nevyužíváte.

 

Specifikace

Výrobce: Huzaro

Model: Hero 6.3

Konstrukce: Rohová

Deska stolu: 154 x 117

Tloušťka desky stolu: 15 mm

Držáky: na sluchátka, na nápoje

Vstup pro kabely

Nohy: Nastavitelné

 
  • BarvaČerná