Luxusní hotové závěsy bílé barvy se stříbrným vzorováním 260x280 cm

599 Kč  s DPH

ROOZAS-SCANDI-36

Hledáte moderní dekorativní závěsy, které udělají z Vašeho pokoje zcela nové místo? Pořiďte si tyto hotové závěsy ve skandinávském stylu a vychutnávejte si výhled, jaký nemá ve Vašem okolí nikdo. Budete v němém úžasu z elegance a vzorů těchto luxusních  závěsů, které svým moderním vzhledem změní místnost k nepoznání.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Skandinávské hotové závěsy

O PRODUKTU

Tyto hotové závěsy na okna jsou inspirovány nejnovějšími módními trendy charakteristickými pro severské země, které svým designem dokáží zaujmout i každého náročného zákazníka. Samotná výroba probíhá moderní technologii, při které je zaručena kvalita a stálost materiálů. Nejen Vy, ale také každá Vaše návštěva bude ohromená nezaměnitelným a vkusně vypadajícím skandinávským stylem a motivy, které doslova vyrážejí dech. Tyto moderní závěsy jsou vhodné do obývacího pokoje, kuchyně, ložnice nebo i dětského pokoje. Kreativitě se meze nekladou.

 

Kromě těchto závěsů si v našem eshopu můžete dokoupit i přehozy na postel, povlaky na polštáře, koberce a luxusní deky, které Vám budou ladit k těmto závěsem. Záleží jen na Vás, jak si doladíte svůj domov. Moderní design a barevné kombinace dodávají krásu celé místnosti. Už Vám nic nebrání být designérem svého domova. Závěs je možné zavěsit na tyč, což Vám umožňují kovové kroužky. Díky vysoce kvalitním materiálům a solidnímu zpracování je výrobek velmi odolný v průběhu používání a snadno se žehlí.

 

MATERIÁL

100% polyester

 

ROZMĚR

Rozměr jednoho závěsu je: šířka 140 cm a délka 260 cm

Rozměr jednoho závěsu je: šířka 140 cm a délka 280 cm

 

DOPLŇKOVÉ INFORMACE

Tolerance rozměrů + / - 3%

Cena je za 1 ks (jeden závěs).

Způsob zavěšení: kovové kroužky na tyč

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaBílá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.