Benzinová sekačka o výkonu 5,2 kW PM-KSS-700SH

9 790 Kč  s DPH

11 419 Kč

-14%

POWPM0614

Benzinová sekačka s pohonem a čtyřtaktním motorem o výkonu 5,2 kW/7 HP, objem motoru 173 cm3, záběr sečení až 510 mm, sběrný koš o objemu 60 L, centrální nastavení výšky sečení až v 8 úrovních, s funkcí mulčování.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Sekačky

Benzínová sekačka PM-KSS-700SH, z nejnovější série je kvalitně zpracovaná sekačka od výrobce Powermat, která se stane skvělým pomocníkem ve vaší zahradě. Sekačka disponuje centrálním nastavením výšky sečení až v 8 úrovních a to vše jen jedním pohybem, což značně usnadňuje přizpůsobení sekačky terénu, ve kterém pracuje. Mezi její klíčové vlastnosti patří i funkce mulčování , která výrazně zlepšuje stav trávníku a podporuje jeho růst. Proces mulčování trvá kratší dobu než sečení do koše (nevyžaduje průběžné vyprazdňování koše), přičemž samotná činnost se provádí instalací speciální vložky do zadního vypouštěcího kanálu a uzavřením vypouštěcích kanálů. Sekačka obsahuje také praktické držáky na nápoje , které jistě oceníte při dlouhodobé práci zejména během horkých letních dnů.

 

Sekačka zvládá až 5 režimů sečení:

  • Zadní vyhazování do koše
  • Zadní vyhazování bez koše (pod sekačku)
  • Boční vyhazování
  • Mulčování trávy
  • Sečení se samohybným pohonem

 

Samotné nože sekačky jsou vyrobeny z kvalitní kalené oceli s dlouhou životností. Široký záběr sečení až 510 mm umožňuje pohodlnou práci i na velkých pozemcích. Sběrný koš o objemu 60 L disponuje indikátorem zaplnění koše. Samotná sekačka je poháněna 4-taktním motorem s horním ventilem OHV s maximálním výkonem 7 HP a objemem 173 cm3. Benzínový motor se vyznačuje vysokou účinností a optimálním spalováním. Díky vysoké pevnosti a kvalitě komponentů motoru vám bude toto zařízení sloužit dlouhá léta. Praktickým doplňkem je i vodovodní přípojka se standardním konektorem používaným u většiny hadic, díky kterému lze očistit sekačku, aniž byste ji museli zvedat.

Funkce samohybného pohonu zajišťuje vyšší pracovní komfort. Sečení husté trávy nebo na svahu nevyžaduje žádnou námahu, protože sekačka používá k pohybu svůj vlastní pohon. Samotná kostra sekačky je vyrobena ze smaltované oceli, odolné vůči korozi. Kola jsou navíc vybavena kuličkovými ložisky , která snižují valivý odpor a výrazně prodlužují životnost.


Technické parametry:

Typ pohonu : Samohybný

Typ motoru : Spalovací, 4-taktní

Druh paliva : 95 bezolovnatý benzin

Efektivní výkon: 5,2 kW / 7 HP

Jmenovitý výkon motoru : 3,2 kW / 4,3 HP

Jmenovité otáčky motoru : 2800 ot./min

Objem motoru : 173 cm3

Výška sečení : 25-75 mm

Záběr sečení : 510 mm

Velikost kol (přední / zadní): 8 '' (~ 203 cm) / 11 '' (~ 279 cm)

Objem palivové nádrže : 1,2 l

Objem olejové nádrže : 0,6 l

Objem sběrného koše : 60 L

Materiál : Kov

Hmotnost : 36,5 kg

Typ startéru : Manuální

Deklarovaná hladina akustického tlaku LpA: 84,1 dB (A)

Naměřená hladina akustického výkonu LwA: 95,7 dB (A)

Garantovaná hladina akustického výkonu LwA: 98 dB (A)

Effective Power Solutions - efektivní výkon motoru

  • BarvaŽlutá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.