Sada Energy+: 2ah baterie s nabíječkou 58GE131 GRAPHITE

779 Kč  s DPH

FIX58GE131

Skvělá příležitost pro příznivce akumulátorového nářadí z moderní řady systémů Energy+. Sada včetně 2 Ah akumulátoru a nabíječky pro značky GRAPHITE a NEO je všestranným příslušenstvím, které doplňuje sbírku nářadí.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Příslušenství

Skvělá příležitost pro příznivce akumulátorového nářadí z moderní řady systémů Energy+. Sada včetně 2 Ah akumulátoru a nabíječky pro značky GRAPHITE a NEO je všestranným příslušenstvím, které doplňuje sbírku nářadí.

Sada obsahuje:

Akumulátor kompatibilní s nářadím z řady Energy+ značky GRAPHITE s napětím 18 V a kapacitou 2 Ah. Tento lithium-iontový zdroj energie je vybaven elektronickým systémem regulace teploty a proudu. Umožňuje pohodlné nabíjení bez rizika ztráty kapacity. Doba potřebná k plnému nabití je pouze přibližně 60 minut. Proces nabíjení usnadňuje také vestavěný indikátor stavu nabití. Akumulátor je certifikován pro bezpečnost CE.

Nabíječka z řady Energy+ značky GRAPHITE pro profesionály i kutily. Toto zařízení je určeno k nabíjení lithium-iontových baterií s napětím 18 V. Maximální nabíjecí proud je 2,3 A. Nabíječka je vybavena systémem kontroly napětí a teploty, který zajišťuje náležitou bezpečnost při používání a zabraňuje přehřátí. Nabíjecí napětí je 22 V a napájení je 230 V~50 Hz. Nabíječka je vybavena kontrolkami LED informujícími o průběhu nabíjení zařízení a odolným a flexibilním kabelem o délce 2 metry.

Technické údaje:

Doba nabíjení: 1 hodina

Kapacita baterie: 2 Ah

Napětí:

Baterie: 18 V

Nabíjení: 22 V