Přikrývka bíle barvy 200 x 220 cm celoroční pro alergiky

796 Kč  s DPH

200x220

Hledáte antialergické přikrývky, které jsou vzdušné, měkké, načechrané a příjemné na dotek? Chcete si vynoviť nebo zařídit Vaši ložnici a kromě ložního povlečení hledáte i samotnou přikrývku? Tak tady jste správně!

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Přikrývky

Nabízíme Vám lehké přikrývky pro alergiky, které brání růstu mikroorganismů, roztočů a plísní. Při výrobě se používají inovativní výrobní technologie, které zaručují dlouhou životnost a stálost materiálu. Povrchová vrstva peřiny je vyrobena z velmi tenkých vláken polyesteru a polyamidu, díky nimž jsou přikrývky měkké, trvanlivé a příjemné na dotek. Můžete je jednoduše prát a mezi další výhody patří i rychlé schnutí. Kvalitní prošívání zamezuje pohybům výplně, která je rovnoměrně rozmístěna po celé ploše přikrývky. Silikonové vlákno se vyznačuje výbornou tepelnou izolací, což pomáhá eliminovat zápach a pocení. Přikrývka je vhodná pro celoroční užívání, takže se už nemusíte trápit s její výměnou při změně ročního období, protože v zimě, podzim či během časného jara Vám pomůže uchovat dobrou teplotu a v létě zajistí správnou cirkulaci vzduchu.

K těmto přikrývkam Vám nabízíme i samotné ložní povlečení a bílé antialergické polštáře, ke kterým si můžete zkombinovat i závěsy, přehozy na postel nebo teplé deky. Vynoviť si svoji ložnici nikdy nebylo snazší! 

 

Výplň: silikonové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balení: fóliové pouzdro

Kromě toho, že Vám tato přikrývka pomůže zařídit Vaši ložnici, můžete jej spolu s ložními povlečením a polštáři použít i jako originální dárek, který jistě potěší Vašich blízkých.

  • BarvaBílá
  • MotivProšívaný vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.