Modro bílý přehoz na postel s 3D motivem modré hvězdy

1 185 Kč  s DPH

MARNAC19

Uvažujete jak si vynoviť vaši ložnici za pár vteřin bez zbytečně nákladných investic? Potřebujete rychle zakrýt vaši postel pro případ že přijde návštěva? Zde je řešení.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Přehozy na postel 3D pro děti a mládež

Pokud uvažujete o dekorativní přikrývce do vaší ložnice, již více nemusíte hledat. Odteď už bude vaše postel vždy elegantně ustlaná. Tyto přehozy se vyznačují velmi vysokou kvalitou materiálu a precizním provedením. Materiály, které se používají při výrobě jsou odborně vybírány a hlavně dlouhodobě testovány v praxi. Nemusíte se bát, že se Vám přehoz po krátké době používání zožmolkuje nebo opotřebuje. Tento elegantní přehoz je velmi příjemný na dotek, takže není vyloučeno, že se vám podaří usnout, aniž byste ji museli dávat dolů z postele.
Přehoz vám poslouží jako přikrývka na postel, která obnoví vaši ložnici. K přehozem je možné si dokoupit polštáře, které najdete na našem obchodě.
 
Kromě polštářů vám nabízíme i hotové elegantní závěsy, teplé a tlusté deky a ložní povlečení, takže si můžete jednoduše vynoviť váš domov. Nebudete potřebovat ani bytového designera. Sami si jednoduše sladíte váš domov do barev podle sebe.Nabízíme vám přehozy na jednolůžko i na dvojlůžko.Každý přehoz je zabalen v plastovém obalu, takže jej můžete jednoduše skladovat, přenášet. Tímto se kromě estetického prohozu stává tato přikrývka i praktickou. Nebo pokud uvažujete o vhodném dárku... máte ho před sebou.
 
Už žádné stresy z nečekané návštěvy. Jednoduše za pár vteřin máte ustláno. Kouzelný přehoz je hned na svém místě. Vaše ložnice nikdy nebyla tak krásná.
 
Materiál: 100% Polyester

Balení přehozu: v plastové tašce na zip

 

Přehoz je vhodný i jako dárek, protože je dodáván v plastovém obalu.

  • BarvaModrá
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.