Bílo hnědé ložní povlečení s motivem města Paříž a červeným deštníkem

1 329 Kč  s DPH

MARCC-351

Hledáte luxusní povlečení s nadčasovým vzorem a živými barvami, které za pár vteřin dokážou vynoviť vaši ložnici? Pokud patříte mezi ty, kteří kladou důraz na kvalitu a dlouhou životnost materiálu, tak pak jste tady správně.

Množství:

Pokud se Vám dosud vstávalo ráno těžko z postele, tak teď už nebudete chtít vstát vůbec. Přinášíme Vám ložní povlečení s unikátním živým realistickým vzorem, které jsou zabalené v elegantním plastovém balení. Tyto povlečení udělají z Vaší ložnice úplně jiný svět.
Povlečení jsou vyráběny z prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a stálost barev i po opakovaném praní. Tím potěší i náročné zákazníky.
Tyto povlečení plní nejen užitkovou funkci, na kterou jste byli doposud zvyklí, ale i dekorativní. Každý, kdo vzhlédne Vaši nezvyklé ložnici zůstane v němém úžasu. Můžete se stát designérem Vašeho domova, protože u nás si umíte kromě ložního povlečení pořídit i přehozy na postel, hotové 3D závěsy, luxusní deky a povlaky na polštáře. To vše v živých 3D motivech a realistických barvách.
 
Praní: Doporučujeme Vám prát při teplotě 30 ° C, nepoužívat chemické bělidla a prát naruby.
Tolerance rozměrů + / -2%.
Materiál: saténová bavlna (100% bavlna)
Balení ložního povlečení: v plastové tašce
 


Tyto ložní povlečení jsou dodávány v elegantním plastovém obalu. Jsou vhodné jako dárek. Je to komplet Ložní povlečení složený ze 6 částí.
K ložním povlečení jsou přibaleny:
- Povlaky na polštáře 2 kusy rozměr 70x80cm,
- Povlaky na polštáře 2 kusy rozměr 40x40 cm,
- Plachta na postel rozměr 230x245cm.

  • BarvaBílá
  • MotivCestovatelský motiv

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.