Bíle polštáře pro alergiky 60 x 70 cm

195 Kč  s DPH

ROOPOD-60X70

Hledáte polštáře, které jsou vzdušné, měkké a dlouhodobě drží svůj tvar? Chcete si vynoviť Váš pokoj a kromě povlečení na polštáře hledáte i samotný polštář? Tak jste tady správně!

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Polštáře

 

Nabízíme Vám lehké antialergické polštáře, které brání růstu mikroorganismů, roztočů a plísní. Při výrobě se používají inovativní výrobní technologie, které zaručují dlouhou životnost a stálost materiálu. Povrchová vrstva polštáře je vyrobena z velmi tenkých vláken polyesteru a polyamidu, díky nimž jsou polštáře měkké, trvanlivé a příjemné na dotek. Můžete je jednoduše prát a mezi další výhody patří i rychlé schnutí.

K těmto polštářem Vám nabízíme i samotné povlaky na polštáře, ložní povlečení a bílé antialergické přikrývky, ke kterým si můžete zkombinovat i závěsy, přehozy na postel nebo teplé deky. Proměnit nebo zařídit si domov nikdy nebylo snazší!

 

 

Rozměr: šířka 60 x délka 70 cm

Výplň: silikonové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balení: plastový sáček


 

 

Kromě toho, že Vám tento polštář může pomoci vynoviť a zkrášlit Váš domov, můžete ho  spolu s ložním povlečením a přikrývkami použít i jako originální dárek, který jistě potěší Vašich blízkých.

  • BarvaBílá
  • MotivBez motívu