Plážové osušky MUFFINplážové osušky

519 Kč  s DPH

TUTREC-02001

Přinášíme Vám nový letní hit! Kulaté plážové osušky s různými motivy. Díky krásným barvám a nevšedním vzorem nikdo neprojde kolem Vás bez povšimnutí. Tyto osušky jsou vhodné pro děti, dospělé nebo páry. Buďte originální a vyberte si z naší nabídky plážových osušek tu svou.

Množství:

Léto se pomalu blíží a vy už přemýšlíte o dovolené strávené na pláži? Pokud chcete být originální, právě pro Vás přinášíme nabídku kulatých plážových osušek. Jejich průměr je až 150 cm, díky čemuž jsou využitelné k odpočinku, lenošení na pláži či koupališti nebo na osušení po plavání. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které mají rychleschnoucí vlastnosti. Díky tomu už nebudete odcházet s mokrým ručníkem, stačí pár minut na slunci a osuška bude hned suchá. Samotná tkanina je velmi příjemná na dotek a lenošení na pláži bude skutečným požitkem.

Kupte si osušku s krásným, hravým letním vzorem a užívejte si léto plné veselých zážitků. Zahoďte za hlavu stereotyp v podobě klasických obdélníkových osušek a buďte originální. Přátelé Vám budou závidět a kolemjdoucí se budou se zájmem otáčet Vašim směrem. Je to prostě dokonalý doplněk, který nesmí chybět v žádné plážové tašce.


80% polyester, 80%polyamid


Průměr: 150 cm


Tolerance rozměrů: +/- 3%
Osuška je vyrobena z rychleschnoucího materiálu.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaRůžová
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.