Deka z barevným motivem na pláž 130x150

522 Kč  s DPH

NR 020 PRINCE

Deky na piknik využije snad každý, kdo má alespoň trošku rád chvíle strávené v přírodě. Zpracování a materiály použité při výrobě těchto dek jsou přizpůsobeny právě pro jejich využívání v exteriéru. Spodní vrstva piknikových dek Vás chrání před vlhkostí a chladem. Vnější povrch Vám zaručí komfort při piknikovaní či opalování se u vody.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Piknikové deky

Piknikové deky by neměly chybět ve výbavě žádného nadšence letních výletů. Vždyť, kdo by neměl rád příjemné posezení na louce, v parku či na pláži s přáteli nebo milovanou osobou. Společné chvíle strávené na dece si bez pochyb oblíbí i děti. Vezměte je na procházku spojenou s piknikem a nezapomenutelným dobrodružstvím se pro ně stane i louka nedaleko domova.


Piknikové deky z naší kolekce se dají jednoduše a rychle poskládat na praktickou tašku s úchyty a zapnout na suchý zip. Na spodní straně dek na piknik je hliníková fólie, která zajišťuje tepelnou izolaci a také Vás dokonale chrání před vlhkostí. Nemusíte se tak obávat toho, že po chvíli piknikování budete sedět na studené a od země navlhlé dece. Povrch piknikové deky je vyroben  na dotek z příjemného a měkkého materiálu. Čas strávený na dece se v případě vhodného počasí stane pro Vás ideálním relaxem.

 

Povrch deky: 100% polar fleece
Spodní vrstva: 2 mm silná PVC pěna, hliníková fólie

 

Rozměr: šířka 130 cm x délka 150 cm

 

Praní: Doporučujeme Vám prát při teplotě 30 ° C, nepoužívat chemické bělidla, prát naruby a nesušit v sušičce.
Tolerance rozměrů + / -3%.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaBéžová
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.