Modré patchwork přehozy s motivem USA

1 149 Kč  s DPH

MARNBL-10

Zařídit si ložnici pro sebe nebo pro dítě podle svých představ je častokrát složité a náročné, pokud máte vyhrazenou představu o přehoze, který se stává dominantním kouskem místnosti, protože přikryje snad tu nejdůležitější část nábytku - Vaši postel. My Vám přinášíme nabídku stále více oblíbených PATCHWORK přehozů.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Patchwork přikrývky

Patchwork přehozy na lůžko mají svou dlouhou historii, ale i přesto v dnešní moderní době si v množství ložnic najdou po celém světě své místo. Tato technika sestává z postupného sešívání jednotlivých kousků zbytkové látky, případně z částí látek pokrytých vhodnými drobnými vzory, které najdou znovu své využití. Nejčastěji jsou výsledkem tohoto způsobu výroby deky, přehozy na postele, panenky nebo i batohy.

Pokud patříte k vyznavačům této techniky, tak určitě si mezi našimi přikrývkami na postel najdete takovou barevnou kombinaci s různými motivy, která Vám padne do oka. Výhoda našich přehozů spočívá i v tom, že oproti klasickým přehozem, při nichž jsou jednotlivé kousky látky ručně sešívané, se nemusíte bát, že se Vám přehoz při manipulaci s ním rozpáře a poškodí.

Vaše ložnice s patchwork přikrývkou získá nový rozměr a vintage design, který byl populární již mezi ženami amerických osadníků.

Přehoz je vyroben z materiálu podobnému bavlně, který je měkký a příjemný na dotek. Přikrývka je prošívaná a vyplněna silikonovými vlákny, které zvyšují odolnost výrobku před zničením.


Balení produktu: plastová taška s rukojetí

Údržba: přehoz je možné prát v pračce, nedoporučuje se používat chemické bělidla

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení a vlastností. Jemné rozdíly v barvě mohou být způsobeny kvalitou Vašeho monitoru nebo obrazovky. Přesto Vás barvy našich přikrývek překvapí.


Tolerance rozměrů: +/- 3%

Materiál: 100% polyester




Přehoz nemusí sloužit jen vám, aby ve Vašem pokoji pomohl vytvořit každodenní pocit pořádku a upravené postele, ale můžete ho darovat i svým rodičům nebo přátelům.

  • BarvaModrá
  • MotivProšívaný vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.