Zavinovací župan v krémovo šedé barvě

669 Kč  s DPH

TUTPZ2

Patříte mezi lidi, který se rádi cítí pohodlně? Když si po náročném a namáhavém dni v práci můžete nejprve odpočinout ve vaně a pak se komfortně v županu usadit s knihou na gauč nebo před televizor? V takovém případě si určitě prohlédněte nabídku pánských županů různých střihů, délek a barev. Župan je nepostradatelnou částí každého dámského, ale i pánského šatníku.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Pánské župany

Mnozí z nás, když nás k tomu netlačí pracovní povinnosti, nepatříme mezi ranní ptáčata. Pokud Vás někdo překvapí zvoněním zvonku i v pozdějších dopoledních hodinách, tak župan se stává záchranou na poslední chvíli. Spolehlivě zakryje pyžamo, ale také poskytne i teplo, když se probudíte do chladnějšího počasí. Často míváte dny, kdy nevystrčíte paty z domu? Právě tehdy se chcete cítit co nejvíce komfortně, a i proto Vám přinášíme novou kolekce měkoučkých pánských županů, které využijete nejen pro domácí pohodu, po sprše, ale i u bazénu, během letní či zimní dovolené nebo wellness pobytu.

Vyberte si z několika nabízených fantastických barev, krátkých a dlouhých střihů bez kapuce, ale také s ní. Župan se díky praktickému vázání v oblasti pasu dokonale přizpůsobí tělu.


Materiál: 100% mikrovlákno

Tolerance rozměrů: +/- 2%


ROZMĚR ABCD 
M 50 95 52 55  
L 55 99 54 60  
           

 

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení a vlastností. Jemné rozdíly v barvě mohou být způsobeny kvalitou Vašeho monitoru nebo obrazovky. Přesto Vás barvy našich přikrývek překvapí.


Blíží se narozeniny nebo svátek Vaší polovičky? Obdarujte ji novým měkkým županem, který se stane věrným společníkem na několik let nejen doma, ale i při cestách.

  • BarvaBéžová
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.