Skládací přepravka do auta pro psy a kočky

449 Kč  s DPH

MULME11

Cestování s domácím zvířátkem není žádný problém. V naší nabídce naleznete různé přepravky či batohy pro pohodlné cestování se svým čtyřnohým mazlíčkem.

Množství:

Náš přepravník do auta je pohodlné a bezpečné řešení, které vám umožní přepravovat vašeho domácího mazlíčka v autě. Tento praktický nosič byl navržen tak, aby zajistil maximální pohodlí a bezpečnost vašeho domácího mazlíčka během cesty.

Nosič je vyroben z odolného materiálu a při znečištění jej lze snadno vyčistit. Díky tomu zůstane nosič i při intenzivním používání dlouho v perfektním stavu. Pro větší bezpečnost je nosič vybaven popruhy, které lze připevnit k opěrkám hlavy autosedaček. Zvíře tak zůstane během jízdy v bezpečné poloze a vy se můžete soustředit na řízení vozu.

Nosič má také boční sítě, které zajišťují dobré větrání a umožňují zvířeti pozorovat okolí. Sítě také chrání zvíře před náhodným vypadnutím z nosiče. Nosič do auta je vyztužený a velmi snadno se montuje, přičemž díky popruhům s nastavitelnou délkou se dokonale vejde do každého auta. Nahoře je připevněn popruh pro zajištění zvířete, který zvyšuje jeho bezpečnost během cestování.


Specifikace:

Barva: černá

Rozměry: 34 x 40 x 22 cm

Materiál: plast

Instalace: na autosedačku

Značka: Petsi

  • BarvaČerná