Přepravní taška pro psy a kočky - šedá

499 Kč  s DPH

MULME01-02GREY

Cestování s domácím zvířátkem není žádný problém. V naší nabídce naleznete různé přepravky či batohy pro pohodlné cestování se svým čtyřnohým mazlíčkem.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Ostatní

Tento přepravník byl speciálně navržen tak, aby zajistil pohodlnou a bezpečnou přepravu vašeho domácího mazlíčka. Bezpochyby se bude hodit každému majiteli domácího mazlíčka, má dostatek prostoru pro střední nebo větší domácí zvířata, jako jsou psi nebo kočky. Materiál, ze kterého byl vyroben, je odolný proti jakémukoli poškození, díky čemuž bude sloužit po dlouhou dobu. Konstrukce navíc zajišťuje pohodlí jak pro přepravované zvíře, tak pro majitele, který ho přenáší. Taška je vybavena pohodlnou ergonomickou rukojetí, která usnadňuje její přenášení. Kromě toho je vybavena odnímatelným nastavitelným popruhem, který umožňuje nošení na rameni a poskytuje větší volnost pohybu.

Tašku lze otevřít z boku, a to z obou stran, což usnadňuje přístup ke zvířeti i čištění přepravky. Zvíře můžete pohodlně vložit nebo vyjmout bez ohledu na to, z které strany nosič otevřete. Ve spodní části přepravky je měkká podložka se zapínáním na suchý zip, která poskytuje další pohodlí a komfort pro zvíře. Můžete ji snadno nasadit nebo vyjmout, což usnadňuje udržování čistoty přepravky.

Pro zajištění proudění vzduchu a pohodlí zvířete během cestování má přepravka praktické větrací otvory, které umožňují volné proudění vzduchu a zajišťují jeho cirkulaci. Pokud se nosič nepoužívá, lze jej složit do menší velikosti. Ve složeném stavu nezabírá mnoho místa.

 

Specifikace:

Barva: šedá

Rozměry: 33 x 28 x 43 cm

Maximální nosnost: 10 kg

Materiál: EVA pěna

Délka pásu: 65 - 100 cm

Rozměry ve složeném stavu: 33 x 43 x 8 cm

Značka: Petsi

  • BarvaŠedá