Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě

2 219 Kč  s DPH

EKSWT03-GREY

Praktický přepravní vozík, vyrobený z odolných materiálů, poslouží v zahradě, na pozemku, na výletě, ale také na různých pracovištích, jako je pošta či sklad.

Množství:

Přepravní vozík lze používat mnoha způsoby. Hodí se jak pro domácí použití, tak na různých pracovištích. Určitě ho využijí zahrádkáři - poslouží k přepravě zahradního nářadí, rostlin v květináčích, pytlů se zeminou nebo nařezaného dřeva. V sadu se bude hodit také při sklizni ovoce, jako jsou jablka, hrušky apod.

Nespornou výhodou výrobku je možnost složení celého vozíku do malých rozměrů. To zaručuje vysoký komfort používání. Jedním pohybem ruky lze přepravní vozík složit, vložit do kufru nebo odložit do malého prostoru. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž vydrží zatížení až 90 kg. Má robustní kovovou konstrukci a opláštění z odolného a nepromokavého materiálu (polyester 600D). Pohodlná rukojeť usnadňuje přepravu vozíku, i když je naložen nákladem. Pevná kola se otáčejí o 360⁰, což zajišťuje hladkou jízdu i s těžkým nákladem.

 

Technické údaje:

Rozměry v rozloženém stavu: šířka: 46 cm, délka: 84,5 cm, výška: 58 cm (bez rukojeti)

Délka rukojeti: 66,5 cm

Hloubka: 30 cm

Kolečka: plastová, průměr 19,5 cm

Hmotnost: 10 kg

Nosnost: 145 l

Barva: šedá

  • BarvaŠedá
  • Rozměr46 x 84 x 58 cm
  • Maximální nosnost10 kg
  • Požadované vlastnostiZahradní

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.