Praktický víceúčelový přepravní vozík

1 639 Kč  s DPH

1 929 Kč

-15%

EKSWT03

Praktický přepravní vozík, vyrobený z odolných materiálů, poslouží v zahradě, na pozemku, na výletě, ale také na různých pracovištích, jako je pošta či sklad.

Množství:

Přepravní vozík můžeme využít mnoha způsoby. Funguje dobře jak pro domácí použití, tak na různých pracovištích. Zahrádkáři ho určitě využijí – poslouží k přepravě zahradního nářadí, hrnkových rostlin, pytlů zeminy či nakáceného dřeva. V sadě se bude hodit i při sklizni ovoce jako jsou jablka, hrušky a pod.

 

Nepochybnou výhodou výrobku je možnost složení celého vozíku na malý rozměr. To zaručuje vysoký komfort používání. Jedním pohybem ruky přepravní vozík sundáme, vložíme do kufru nebo odložíme na malý prostor. Výrobek je vyroben z kvalitních materiálů, díky čemuž odolá zatížení až 90 kg. Má pevnou kovovou konstrukci a opláštění vyrobeno z odolného a voděodolného materiálu (600D polyester). Pohodlná rukojeť umožňuje snadnou přepravu vozíku, i naplněného nákladem. Pevná kola se otáčejí o 360⁰, což zajišťuje hladkou jízdu i při velkém nákladu

 

Specifikace:

Rozměry po rozložení : šířka: 46 cm, délka: 84,5 cm, výška: 58 cm (bez rukojeti)

Délka rukojeti: 66,5 cm

Hloubka: 30 cm

Kola: plastová, průměr 19,5 cm

Hmotnost : 10 kg

Objem: 145 L

  • BarvaModrá

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.