Černé oboustranné přehozy s potiskem leoparda

651 Kč  s DPH

MARNBM5

Chcete si vynoviť a modernizovat svou ložnici? Uvažujete nad novým přehozem, který by hned po vstupu do pokoje zaujal každého? Máme pro Vás řešení v podobě oboustranných přehozů s 3D potiskem, který vypadá velmi realisticky. Stačí si už jen vybrat mezi zvířecími a květovými motivy.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Oboustranné přehozy na postel 3D

 

POZOR!
Motiv tohoto produktu je jen přiblížen detail na obrázku. Na produktu je ve skutečnosti řada takových obrázků. A povlaky na polštáře s rozměrem 40x40 mají jen fragment z daného motivu.

 

Přinášíme Vám přehozy, které neplní jen funkční roli, protože Vám přikryjí postel, ale působí i jako umělecké dílo ve Vaší ložnici. 3D oboustranné přehozy mají naproti běžným přehozem tu výhodu, že nabízejí na výběr dvě strany s identickým vzorem. Další výhodou jsou obrázky na těchto přehozech, které působí velmi živě, až máte pocit, jako byste se ocitli při daných zvířatech nebo květech. Od nynějška bude Vaše postel vždy elegantně ustlaná, takže už nebudete mít žádné stresy z nečekané návštěvy. K přehozem jsou přibaleny i 2 ks povlečení na polštáře s rozměrem 40 x 40 cm se stejným motivem, jako je na přehozu, ale ve zmenšeném provedení.

Materiál, který se používá k výrobě těchto přehozů, je vysoce kvalitní, je odolný, stálý, nežmolkuje se, nezadrhává a je příjemný na dotek. Celý přehoz je zabalen v plastovém obalu s rukojetí. Díky tomuto balení můžete přehoz použít i jako skvělý dárek nebo překvapení pro Vaše blízké. Dá se jednoduše skladovat, přenášet a hlavně ve Vaší ložnici Vám nebude zabírat místo poté, co jej vložíte do plastového obalu a zasunete například pod postel nebo jej odložíte do skříně.

 

Tolerance rozměrů: +/- 3cm

Údržba: praní v pračce do 40 ° C

Balení přehozu: v plastové tašce na zip


 

K přehozu dostanete zdarma 2 kusy povlaků na polštáře s rozměrem 40 x 40 cm. Oboustranný 3D přehoz na postel je vhodný i jako dárek, protože je dodáván v plastovém obalu.

  • BarvaČerná
  • MotivMotiv příroda a zvířata

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.