Elektrické nůžky na živý plot 51CM o výkonu 1600W

1 389 Kč  s DPH

1 869 Kč

-26%

POWPM0606

Elektrické nůžky na živý plot s výkonem motoru 1600 W, napájením 230V/50 Hz, pracovní délkou nůžek 510 mm a hmotností 2,6 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Nůžky na živý plot

Čepele nůžek jsou vyrobeny z velmi odolné a zároveň lehké oceli s vysokým obsahem uhlíku. Perfektní zařízení pro každého majitele zahrady. Díky němu se práce stává jednoduchou a příjemnou. Elektrické nůžky jsou vhodné pro stříhání malých a středně velkých živých plotů. Výhodou elektrických nůžek je, že jsou lehčí a tišší než benzinové.

Dvoustupňový systém zapínání zabraňuje náhodnému zapnutí zařízení. Zařízení je vybaveno průhledným krytem z odolného plastu, který zvyšuje bezpečnost práce. Nůžky na živý plot PM-NE-1600C značky Powermat se vyznačují lehkou a odolnou konstrukcí a také díky vysokému výkonu je účinnost tohoto zařízení na velmi vysoké úrovni. Nízké vibrace a dlouhé nůžky zajišťují pohodlnou práci. Systém otáčení rukojeti o 45° doleva a doprava velmi usnadňuje držení přístroje. Úhel rukojeti umíme jednoduše přizpůsobit vašim preferencím. Sada obsahuje chránič čepele vyrobený z hrubého plastu.

 

Technické parametry:

Značka: POWERMAT

Model : PM-NE-1600C

Napájení: 230V / 50Hz

Výkon motoru: 1600W

Pracovní délka nůžek: 510 mm

Rozteč zubů: 16 mm

Garantovaná hladina akustického výkonu LwA: 100 dB (A)

Hmotnost: 2,6 kg

  • BarvaŽlutá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.