Akumulátorové nůžky na trávu a keře 3,6V

1 449 Kč  s DPH

2 109 Kč

-31%

POWPM1093

Akumulátorové nůžky na trávu a keře s napájením 230V/50Hz, kapacitou baterie 1500 mAh, otáčkami 1100 ot./min, šířkou nože 83 mm, délkou čepele 120 mm a pracovní dobou 40 minut.

Množství:

Akumulátorové nůžky na trávu a keře Powermat PM-ANTK-3,6V jsou nepostradatelným nástrojem při práci na zahradě. Dokončit okraje trávníku nebylo nikdy tak jednoduché. Díky použití lithium-iontové baterie s kapacitou 1500 mAh se stanou velmi chytrým pomocníkem, nemusíte se obávat nepohodlného kabelu.

Ergonomická rukojeť pokrytá protiskluzovou vložkou spolu s nízkou hmotností udělá práci pohodlnou a bezpečnou. Souprava obsahuje 83 mm široký vyžínač trávy a 120 mm dlouhý vyžínač keřů s rozestupem zubů 6 mm. Výměna čepele se provádí pomocí systému bez použití nářadí, který vám umožňuje rychle změnit nůžky na trávu na nůžky na keře. Použití dvou nožů umožňuje přesné formování okrajů trávníku a malých keřů.

 

Obsah balení:

  • Akumulátorové nůžky
  • Čepel na trávu
  • Čepel na keře
  • Nabíječka
  • Návod k obsluze
 

LED indikátory:
Efektivní baterie umožňuje zařízení pracovat dlouhou dobu. O stavu nabití baterie se dozvíte z barevných LED diod, které svítí při běžícím motoru.

Bezpečnost práce:
V případě náhodného zaseknutí nožů nebo nouze je na zadní straně nůžek zámek, který okamžitě vypne motor a pohyb nože. Aktivování zámku znamená, že motor nelze nastartovat.

Jednoduchá výměna čepele:
Díky rotačnímu mechanismu a tlačítku pro otevření spodního krytu můžete nože jednoduše vyměnit, abyste je mohli použít ke stříhání keřů nebo trávy.

 

 

Technické parametry:

Napájení nůžek: baterie

Napájení nabíječky: 230V / 50Hz

Napětí baterie: 3,6V

Kapacita baterie: 1500 mAh

Typ baterie: lithium-iontová

Otáčky bez zatížení: 1100 ot./min

Šířka nože na trávu: 83 mm

Délka čepele keře: 120 mm

Rozteč zubů: 6 mm

Doba nabíjení: 3 - 5 [h]

Maximální pracovní doba: 40 minut

Délka po rozložení výložníku: 120 cm

Délka po složení výložníku: 85 cm