Moderní povlečení bílé barvy 220 x 240 cm

1 809 Kč  s DPH

ROO3574642322365

Hledáte luxusní povlečení s nadčasovým vzorem a živými barvami, které za pár sekund dokáží vynoviť vaši ložnici? Pokud patříte mezi ty, kteří kladou důraz na kvalitu a dlouhou životnost materiálu, tak pak jste tu správně.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

NOVÁ KOLEKCE

\"\"

Pokud se Vám dosud vstávalo ráno těžko z postele, tak teď už nebudete chtít vstát vůbec. Přinášíme Vám ložní povlečení s unikátním živým realistickým vzorem, které jsou zabalené v elegantním plastovém balení. Tyto povlečení udělají z Vaší ložnice úplně jiný svět. Povlečení jsou vyráběny z prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a stálost barev i po opakovaném praní. Tím potěší i náročné zákazníky.

Tyto povlaky plní nejen užitkovou funkci, na kterou jste byli dosud zvyklí, ale i dekorativní. Každý, kdo vzhlédne Vaši nezvyklé ložnici zůstane v němém úžasu. Můžete se stát designérem Vašeho domova, protože u nás si umíte kromě ložního povlečení pořídit i přehozy na postel, hotové 3D závěsy, luxusní deky a povlaky na polštáře. To vše v živých 3D motivech a realistických barvách.

\"\"

1 ks povlak na peřinu rozměr 220x240 cm

2 ks povlaků na polštáře rozměr 63x63 cm

\"\" 

100% bavlna


\"\"

Doporučujeme Vám nepoužívat chemické bělidla a prát naruby

Tolerance rozměrů + / -3%

Zapínání povlečení přikrývky: knoflíky

Zapínání povlaku na polštář: bez zapínání

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.