Černé dekorační hodiny do obýváku

563 Kč  s DPH

z54d-1

Jak je obecně známo, hodiny jsou od nepaměti, klasickým ukazatelem času. Nicméně v současnosti patří mezi důležité interiérové doplňky, které svým vkusným a moderním designem podtrhnou útulnost Vašeho domova. Nechte se unášet v čase s jedinečným doplňkem nástěnných hodin.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Nástěnné hodiny

Myslíte si, že hodiny na stěně slouží jen k tomu, aby nás informovali o čase? Vyvedeme Vás z této ideje a ukážeme Vám, jako nástěnné hodiny mohou zpříjemnit a zútulnit Váš domov. Přinášíme Vám široký sortiment nástěnných hodin v různých barevných provedeních, tvarech, rozměrech a jedinečném designu. Jsou také neobyčejným dekorativním doplňkem, který se může vyjímat na stěně Vašeho obývacího pokoje, kuchyně, ložnice či na chodbě. Hranice jejich umístění jsou totiž neomezené.


Materiál, ze kterého jsou vyrobeny Vám zajistí jejich nerozbitnost a tím Vás potěší i jejich dlouhá životnost. V naší nabídce si také můžete vybrat nástěnné hodiny, které se dají klasicky zavěsit nebo i takové, které se dají přímo nalepit na stěnu. Postačí opravdu málo, aby se nástěnné hodiny staly středem nejen Vaší pozornosti, ale i pozornosti Vaší návštěvy či hosty.


Šířka: 50 cm
Výška: 50 cm
Tloušťka: 3 mm

 

Materiál hodin sestává z PMA - je to akrylové sklo, které obsahuje i lesk. Je velmi podobný klasickému sklu, s tím rozdílem, že je podstatně lehčí. Při výrobě se dbá na přesnost, důkladnost a preciznost.


llll


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Hodiny obsahují hodinový mechanismus, ve kterém je osazeno moderní elektronické zařízení, které zajišťuje tichý chod - bez efektu tikání. Součástí balení je i baterie typu AA.


bbbb


Při balení hodin se dbá, aby nedošlo k poškození a zboží Vám byl doručen bez chyb. Každá hodina je zabalená v hrubé kartónové krabici.


ttt
  • BarvaČerná
  • MotivModerní