Designové hodiny na zeď moderní

1 329 Kč  s DPH

FLEZ21B

Jak je všeobecně známo, hodiny jsou od nepaměti, klasickým ukazatelem času. Avšak v současnosti patří hodiny na zeď mezi důležité interiérové doplňky, které svým vkusným a moderním designem podtrhnou útulnost Vašeho domova. Nechte se unášet v čase s jedinečným doplňkem nástěnných hodin.

Množství:

Myslíte si, že hodiny na zdi slouží pouze k tomu, aby nás informovaly o čase? Vyvedeme Vás z této ideje a ukážeme Vám, jak nástěnné hodiny mohou zpříjemnit a zútulnit váš domov. Přinášíme Vám široký sortiment moderních hodin v různých barevných provedeních, tvarech, rozměrech a jedinečném designu. Jsou také neobyčejným dekorativním doplňkem, který se může vyjímat na stěně vašeho obývacího pokoje, kuchyně, ložnice či na chodbě. Hranice jejich umístění jsou totiž neomezené.


Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, Vám zajistí jejich nerozbitnost a tím Vás potěší i jejich dlouhá životnost. V naší nabídce si také můžete vybrat designové hodiny, které lze klasicky zavěsit nebo i takové, které lze přímo nalepit na zeď. Postačí opravdu málo, aby se nástěnné hodiny staly středobodem nejen Vaší pozornosti, ale také pozornosti Vaší návštěvy či hosty.

 

Rozměry:

Šířka: 50 cm

Výška: 50 cm

 

Materiál hodin: 2mm hrubý kov

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.

Hodiny obsahují hodinový mechanismus, ve kterém je osazeno moderní elektronické zařízení, které zajišťuje tichý chod – bez efektu tikaní. Součástí balení je také baterie typu AA.

Při balení hodin se dbá, aby nedošlo k poškození a zboží Vám bylo doručeno bez vad. Každá hodina je zabalena v hrubé kartonové krabici.

  • BarvaČerná