Nafukovačky na vodu zelený donut

338 Kč  s DPH

TUTTUR-00214

Těšíte se už na léto? Ledový drink v ruce, teplé slunce nad hlavou a pohoda u bazénu či moře. Pokud máte rádi letní koupání, právě pro Vás máme připraveny nafukovačky. V naší nabídce najdete různé tvary, barvy či velikosti a jejich mnohostranné využití. Je jen na Vás zda se na nich budete klouzat po vodě nebo se jen tak opalovat.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Nafukovačky

Nafukovačky do vody Vám zaručí kopec zábavy. Blíží se horký letní den a Vy ho nechcete strávit jen tak, obyčejně, ležením u bazénu? Právě pro Vás je připravena kolekce nafukovaček. V nabídce najdete nadrozměrné nafukovačky ve tvaru pelikána, jednorožce či křídel, ale i menší nafukovačky jako plavací kruh ve tvaru donutu, kousku pizzy či preclíků.


Odreagujte se a užívejte si léto. Není nic lehčí. Na každé pláži či u bazénu budete přitahovat pozornost. Nemusíte se o nic starat jen si užívat krásné počasí. V nabídce najdete i malé nafukovačky, které poslouží jako držák na nápoje. Takže Vám již nic nebude bránit ve skvělém odpočinku. Ať si užíváte dovolenou s přáteli nebo rodinou, všichni budou z těchto nafukovaček ohromeni. Využijí jejich děti při dovádění v bazénu, dospělí při zábavě s přáteli nebo jen tak na jednoduché lenošení.


 

120 x 120 cm

 

Materiál: PVC

 

Tolerance rozměrů je +/- 3%.


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaZelená
  • MotivDětský

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.