Nafukovací želva pro děti

569 Kč  s DPH

699 Kč

-19%

MUL57555

Těšíte se už na léto? Ledový drink v ruce, teplé slunce nad hlavou a pohoda u bazénu či moře. Pokud máte rádi letní koupání, tak právě pro Vás máme připraveny nafukovačky.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Nafukovačky

Nafukovačky do vody Vám zaručí spoustu zábavy. Blíží se horký letní den a Vy ho nechcete strávit jen tak, obyčejně, ležením u bazénu? Právě pro Vás je připravena kolekce nafukovaček. V nabídce naleznete nadrozměrné nafukovačky ve tvaru pelikána, jednorožce či křídel, ale i menší nafukovačky jako plovací kolo ve tvaru donutu, kousku pizzy či preclíku.

 

Odreagujte se a užívejte si léto. Není nic snazšího. Na každé pláži či u bazénu budete přitahovat pozornost. Nemusíte se o nic starat jen si užívat krásného počasí. V nabídce naleznete také malé nafukovačky, které poslouží jako držák na nápoje. Takže Vám už nic nebude bránit ve skvělém odpočinku. Ať si užíváte dovolenou s přáteli nebo rodinou, všichni budou z těchto nafukovaček ohromení. Využijí je děti při dovádění v bazénu, dospělí při zábavě s přáteli nebo jen tak pro jednoduché lenošení.

 

Specifikace:

Výrobce: INTEX

Rozměry: 191 x 170 cm

Hmotnost: 2 kg

Vyrobeno z odolného PVC