Kancelářský stůl LOFT se zásuvkami

3 969 Kč  s DPH

TUTMEB-07010

Moderní psací stůl ve stylu LOFT je vkusný kus nábytku, který se skvěle hodí do domácí kanceláře a ateliéru, ale také do pokoje mladých lidí.

Množství:

Moderní psací stůl ve stylu LOFT je vkusný kus nábytku, který se skvěle hodí do domácí kanceláře a ateliéru, ale také do pokoje mladých lidí. Jeho minimalistická konstrukce z práškově lakované oceli v černé barvě zaujme na první pohled. Korpus a horní deska psacího stolu jsou vyrobeny z odolné MDF desky v barvě dub sonoma. Celek působí velmi elegantně a originálně a zároveň je pevný a odolný.

 

Psací stůl sonoma má dvě prostorné zásuvky, které vám pomohou udržet pořádek a mít potřebné věci vždy po ruce. Je to praktické řešení, které se hodí do mnoha místností. V zásuvkách nejsou žádné úchytky, takže neruší design. Otevírají se zespodu stažením k sobě. Stejné je to i se zavíráním - stačí je zasunout až na doraz.

Stůl můžete s úspěchem používat nejen v práci nebo pracovně, ale také jako toaletní stolek v ložnici nebo předsíni. Má obdélníkovou desku s optimálními rozměry 60 × 123 centimetrů, takže se na něj snadno vejde notebook, monitor počítače a další věci. Výška celého kusu nábytku je 76 centimetrů, což vám umožní umístit jakoukoli židli nebo taburet - pro dítě i dospělého.

Korpus i horní deska - jsou vyrobeny z odolné MDF v barvě dub sonoma, které dodávají nábytku mimořádnou eleganci.

Technické parametry:

Tvar desky stolu: obdélníkový

Délka desky stolu: 60 cm

Šířka desky stolu: 123 cm

Výška stolu: 76 cm

Barva desky stolu: dřevo

Materiál desky stolu: MDF

Konec nohy: ocel

Výrobce: Tutumi

  • BarvaHnědá
  • MaterialDřevo