Skandinávský kancelářský stůl LOFT se zásuvkami

TUTMEB-02569

Moderní psací stůl ve skandinávském stylu se dvěma zásuvkami a praktickou policí těsně pod výklopnou deskou.

Množství:

Moderní psací stůl ve skandinávském stylu se dvěma zásuvkami a praktickou policí těsně pod výklopnou deskou. Je ideálním řešením zejména pro domácí kanceláře a pracovny. Tvar a barvy psacího stolu dodají šarm každému interiéru.

Deska je vyrobena z odolné MDF v bílé barvě a s motivem dubu sonoma. Stůl se bude hodit jak do moderního skandinávského interiéru, tak do interiéru zařízeného v tradičním stylu.

Moderní psací stůl LOFT ve skandinávském stylu má výsuvné zásuvky po obou stranách a polici uprostřed skrytou pod výklopnou deskou. Je to ideální řešení zejména pro domácí kancelář nebo ateliér, kde by mělo být vše na dosah. Tento kus nábytku se skvěle hodí i do dětského pokoje.

Stůl se zásuvkami byl navržen tak, aby uživatelům poskytoval maximální pohodlí a komfort. Obdélníková deska je 120 cm dlouhá a 48 cm široká. Je vyroben z odolné MDF desky ve dvou barvách - bílé a imitující dřevo, přesněji dub sonoma. Tato kombinace působí velmi stylově, jemně a zároveň efektně. Nohy stolu jsou vyrobeny z práškově lakované oceli odolné proti poškození, díky čemuž je celá konstrukce velmi pevná. Celková výška tohoto kusu nábytku je 78 cm.

Rozměry počítačového stolu LOFT jsou poměrně kompaktní, což umožňuje jeho umístění i v malé místnosti. Jednoduchý a minimalistický styl psacího stolu LOFT se skvěle hodí do skandinávských, moderních a boho stylových uspořádání. Tvar a barvy bílého skandinávského psacího stolu dodají kouzlo každému interiéru tím, že ho rozzáří. Jejich zavedením do svého domova získáte nejen funkční, ale i estetický kus nábytku.

 

Technické specifikace:

Tvar desky stolu: obdélníkový

Délka desky stolu: 120 cm

Šířka desky stolu: 48 cm

Výška desky stolu: 78 cm

Barva desky: bílá, dub sonoma

Materiál desky: MDF

Povrchová úprava nohou: ocel

Výrobce: Tutumi

  • BarvaHnědá
  • MaterialDřevo