Automatická mikroprocesorová nabíječka baterií 6/12V PM-PM-1T

645 Kč  s DPH

POWPM0706

Bateriový mikroprocesorový usměrňovač se vstupními paremetry 230V/50Hz, kapacitou baterie 4Ah - 120Ah a napětím 6V a 12V.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Nabíječky autobaterií

Kvalitní automatická a přesná mikroprocesorová nabíječka baterií POWERMAT se skvěle hodí jak do profesionálních servisů a autodílen, tak do domácích garáží. Zařízení dokáže nabíjet napětím 6V a 12V. Má funkci udržování napětí. Nabíjením baterie malým proudem získáte zpět její životnost a navíc se bude neustále nabíjet na maximální hodnotu napětí. Sada obsahuje také vyměnitelné typy kabelů pro připojení "+" a "-" ke koncovce pod svorky a napevno šrouby.

 

Součást balení:

  • usměrňovač
  • kabel se svorkami "-"; "+"
  • kabel s otvory pro šrouby "-"; "+"
  • uživatelská příručka

 

Mikroprocesorové ovládání: ochrana proti přepólování blokuje přenos energie na výstupní vodiče, pokud je detekováno připojení přepólování. Ochrana proti zkratu - energie bude zablokována pro výstupní vodiče. Přepěťová ochrana - ochrana se spustí při nastavení jiného nabíjecího napětí než je detekovaný parametr. Funkce diagnostiky baterie – nabíječka neustále monitoruje stav baterie a může hlásit chybu nabíjení ve formě chybového kódu. Ochrana proti přehřátí - nabíječka sníží nabíjecí proud a při zjištění přehřátí se dokonce úplně vypne. Po vychladnutí se nabíječka automaticky restartuje.

 

Technické parametry:

Výrobce: POWERMAT

Model: PM-PM-1T

Vstupní parametry: 230V / 50 Hz

Výstupní parametry: 6V - 0,55A / 12V - 1A

Kapacita baterie: 4Ah - 120Ah

Třída: IP65 / vodotěsné

Podporuje baterie: VRLA, WET, GEL, EFB, AGM