Přehoz na postel modrý oboustranný

1 637 Kč  s DPH

MARNO-292

Uvažujete jak si vynoviť Vaši ložnici za pár sekund a bez nákladných investic nebo potřebujete rychle zakrýt Vaši postel pro případ, že přijde návštěva? Zde je řešení. Přehozy a přikrývky na postel v originálním designu Vám v tom pomohou.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Luxusní oboustranné přehozy na postel

Přinášíme Vám luxusní přehozy, které oproti běžným přehozem mají tu výhodu, že jsou oboustranné, takže máte hned dva přehozy v jednom. Pokud uvažujete o dekorační přikrývce na postel do Vaší ložnice, už více nemusíte hledat. Odteď bude Vaše postel vždy elegantně ustlaná, takže už nebudete mít žádné stresy z nečekané návštěvy. Kouzelná přikrývka je hned na svém místě. Tyto přehozy se vyznačují velmi vysokou kvalitou materiálu a precizním provedením. Materiály, které se používají při výrobě jsou odborně vybírány a hlavně testovány v praxi. Nemusíte se bát, že se Vám přehoz po krátké době používání zničí nebo opotřebí. Tato elegantní přehoz je velmi příjemný na dotek.


Kromě polštářů Vám nabízíme i hotové elegantní závěsy, teplé a tlusté deky a povlečení, takže si můžete jednoduše vynoviť Váš domov. Nebudete potřebovat ani bytového designéra. Sami si jednoduše sladíte Váš domov podle sebe. Nabízíme Vám přehozy na jednolůžkovou postel ale také přehoz na manželskou postel.


Přehoz je zabalen v plastovém obalu, takže jej můžete snadno skladovat nebo přenášet. Tímto se kromě estetického přehozu stává tato přikrývka i praktickou. Pokud také uvažujete o vhodném dárku, pak ho máte před sebou.

 

šířka 170 x délka 210 cm

šířka 220 x délka 240 cm

 

80% bavlna, 20% polyester

 

Tolerance rozměrů + / -3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaModrá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.