Luxusní bordově krémové oboustranné přikrývky na dvoulůžko s bílým vzorem

645 Kč  s DPH

MARNO-274

Uvažujete jak si vynoviť svou ložnici za pár vteřin bez zbytečně nákladných investic? Potřebujete rychle zakrýt Vaši postel pro případ, že přijde návštěva? Nabízíme Vám řešení v podobě oboustranných přehozů na postel.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Luxusní oboustranné přehozy na postel

Přinášíme Vám moderní přehoz na postel, který oproti běžným přehozem má tu výhodu, že je oboustranný, takže máte hned dva přehozy v jednom. Pokud uvažujete o dekorativní přikrývce do Vaší ložnice, tak už více nemusíte hledat. Od nynějška bude Vaše postel vždy elegantně ustlaná, takže už nebudete mít žádné stresy z nečekané návštěvy. Kouzelný přehoz je hned na svém místě. Tyto přehozy se vyznačují velmi vysokou kvalitou materiálu a precizním provedením. Materiály, které se používají při výrobě jsou odborně vybírány a hlavně dlouhodobě testovány v praxi. Nemusíte se bát, že se Vám přehoz po krátké době používání zničí nebo opotřebuje. Tenhle elegantní přehoz je velmi příjemný na dotek, takže není vyloučeno, že se Vám podaří usnout, aniž jste ho museli sundávat z postele.

Kromě polštářů Vám nabízíme i hotové elegantní závěsy, teplé a tlusté deky a povlečení, takže si můžete jednoduše vynoviť Váš domov. Nebudete potřebovat ani bytového designéra. Sami si jednoduše sladíte Váš domov do barev podle sebe. Nabízíme Vám přehozy na jednolůžko i na manželskou postel.

Každý přehoz je zabalen v plastovém obalu, takže ho můžete snadno skladovat nebo přenášet. Tímto se kromě estetického přehozu stává tato přikrývka i praktickou. Nebo pokud uvažujete o vhodném dárku ... máte ho před sebou.

Materiál: 100% polyester

Balení přehozu: v plastové tašce na zip


 

Přehoz na postel je vhodný i jako dárek, protože je dodáván v plastovém obalu.

  • BarvaBordova
  • MotivAbstraktní vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.