Hnědá deka tygr

507 Kč  s DPH

NR 050

Hledáte luxusní španělské deky, které Vás zahřejí, když je venku chladno a sychravo? Během chladných večerů Vám poslouží i jako přehoz, deky na sedačku či televízni deka? Tyto luxusní deky Vás překvapí svou kvalitou a také zpracováním.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Hrubé deky 160 x 210cm - akrylové

Španělská deka je hrubá, označuje se také jako masitá. Deky jsou velmi měkoučké a příjemné na dotek, doslova se s nimi máte chuť hned přikrýt. Plédy a deky z naší kolekce jsou vyráběny moderní technologií, která zaručuje životnost a stálost materiálů. Změna odstínů nebo stárnutí barvy při opakovaném praní nehrozí. Barevné deky budou stále jako nové.

Tyto luxusní španělské deky mají široké využití. Můžete je využít jako deky na sedačku, deky na postel nebo přikrývku v chladných večerech. Poslouží vám jako klasická deka pro děti i dospělé nebo i jako dárek, ze kterého se bude někdo těšit ještě dlouho. I po dlouhé době používání se deka nežmolkuje, můžete ji opakovaně prát, neztrácí svou barvu, nevybledne. Jednoduše ideální dárek. Tyto kvalitní deky jsou zabalené v plastovém obalu. Můžete ji tak snadno skladovat nebo přenášet. Chcete ji vzít na chatu nebo na dovolenou? Žádný problém. Plastová taška Vám to umožní, žádný prach, pošpinění při převážení.


 

100% polyester

 

Šířka 160 cm x délka 210 cm

 

Tolerance rozměrů + / - 3%

Deka je hebká, měkká, příjemně teplá.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaHnědá
  • MotivMotiv příroda a zvířata

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.