Hnědá plachta na postel

399 Kč  s DPH

MARPRZJ-011

Chcete, aby se Vám na Vaší posteli dobře spalo a cítili se dobře po celou noc? Nabízíme Vám ložní prostěradla, které jsou příjemné na dotek a Vám se na nich bude pohodlně ležet. Široká škála barev a rozměrů Vám nabízí vybrat si vhodné prostěradlo, které doladí Vaši ložnici do posledního puntíku.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Ložní prostěradla

Prostěradla jsou vyráběny nejmodernější technologií, která zaručí, že textilie plachty se při opakovaném praní nezničí, nezbledne, neztratí svou měkkost a pružnost. Plachty mají v lemu všitou gumu, takže se Vám nebudou během spánku vysouvat z matrace, ale budou pevně na něm držet celou noc. Už Vás každé ráno nebude trápit žádné napravování plachty. Prostěradlo je elastické a snadno se na matraci navléká. Nabízíme Vám je v různých barvách a rozměrech, takže ani tomu nejhrubšímu matraci nebude problém najít tu správnou velikost.

Materiál: 82% Bavelna, 12% polyester

Gramáž: 150g/m2

 

 

Ložní prostírání jako dárek? Proč ne! Chcete-li blízkému darovat ložní povlečení, tak přibalte k němu i plachtu na postel a pojistěte se, že vše bude spolu hezky barevně ladit.

  • BarvaHnědá
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.